Tarih: 17.06.2019 15:18

Rezistans Kablosu

Facebook Twitter Linked-in

Bu kolaylıklar arasında özellikle yerden ısıtma sistemleri ve çatı ısıtma sistemleri ilk akla gelen uygulamalardır.

Rezistans Kablosu Neden Önemli?

Kış aylarında ısınma amaçlı farklı metotlar kullanılsa da kullanılan en konforlu metot kablo tipi rezistans döşemesi yapılmış metottur. Gerek evler için gerekse iş yerleri ve büyük ölçekli tesisler için, yerden döşemeli ısıtma mekanizması oldukça yaygındır. Öncelikle ekonomi açısından uygun maliyetli olması ve verilen ısının tüm alanlara aynı oranda olması tercih sebebidir. Ülkemizde son yıllarda hemen her alanda sıklıkla tercih edilmektedir. Parke altına, fayans altına, sıva altına, mermer altına ve birçok yapı malzeme altına döşenen ısıtıcı kablo oldukça konforludur.

Isıtma Kablosu İle Yerden Isıtma Sistemleri

Günümüzde evler için uygulanan ısıtma sistemleri artık birçok alanda tercih edilmektedir. Hamam ısıtma, sauna ısıtma, spa merkezi ısıtma başta olmak üzere, birçok alanda yerden rezistans kablosu aracılığıyla ısıtma sağlanmaktadır. Genel olarak ısıtma kablosu olarak adlandırılan bu kavram, ince bir kablo şeklinde ve arzu edilen her alana uygulanmaktadır. İnsanların toplu halde bulundukları Cami, salonlar ve bazı alanlarda ısıtma işlevi için kablo döşemesi yapılmaktadır. Bu sayede hem görse olarak kirlilik vermez hem de tüm bölgelerin aynı derecede ısınmasına olanak sağlar. Sağlık açısından bakıldığında diğer tüm ısınma sistemlerine göre en uygun olanıdır.

Rezistans Kablosu Fiyatları

İçinde bulunduğumuz yaşam koşulları gereği, kullanmakta olduğumuz her şey için önceliği fiyatına ve geri dönüşümüne bakmaktayız. Yine aynı şekilde ısıtma sistemleri içinde ekonomik olup olmadığını inceleriz ve sonrasında devreye koyarız. Günümüzde en ucuz ısınma gereci olarak veya sistemi olarak Rezistans kablosu tercih etmekteyiz. Eğer yaşam alanlarınızı daha konforlu bir hale getirmek istiyorsanız kesinlikle kablo ısıtıcısı kullanmalısınız. Bu size hem düşük maliyet yaratacak hem de konforlu yaşamanıza olanak sunacaktır. Bu konuda ISITMAX firması sektörde profesyonel hizmetler vererek, tüm yaşam alanlarına ısıtma sistemleri uygulamaktadır. Sektör devi olan bu firmaya ulaşmak için www.isitmax.com sitesini ziyaret edebilir ve sunduğu hizmetleri görebilirsiniz.

Isıtma Kablosu Türleri




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —