Tarih: 08.04.2021 23:33

Reynmen Kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

 

Günümüz itibariyle en fazla tanınan fenomenler arasında yer alan Reynmen kimdir? Sosyal medyada ilk olarak çektiği videolar ile ünlenen Reynmen’in birçok takipçisi bulunmaktadır. Kişinin gerçek adı Yusuf Aktaş olup 1995 tarihinde doğmuştur. Youtuber olarak anılan kişi aynı zamanda oyunculuk yapmakta ve şarkı söylemektedir. Radyo ve Televizyon Programcılığına devam etmektedir.

Dünyanın en iyi aktörlerinden Dwayne Johnson ile bir araya gelerek adını daha fazla duyurmuştur. Reynmen oldukça kısa bir zamanda birçok ödül kazanmıştır. En önemlisi Fizy Müzik Ödüllerinde en çok dinlenen şarkı ve video dalında aldığı ödül olmaktadır. Diğer yandan Altın Kelebek ödül töreninde en iyi çıkış yapan şarkıcı dalında aday gösterilmiştir.

Reynmen Müzik Çalışmaları

İlk olarak Youtube üzerinden fenomen Berkcan Güven ile birlikte Biziz isimli şarkıyı çıkarmıştır. 2019 yılında Derdim Olsun adlı şarkısı ile asıl çıkışını yapmıştır. Bu şarkı sayesinde oldukça popüler olmuştur. Günümüzde Reynmen şarkıları indir denildiği zaman karşımıza çok fazla seçenek çıkmaktadır. Aynı yıl Ela şarkısına çektiği klip Ülkemizin en çok izlenen videoları arasına girmiştir. R

Eynmen 2020 yılında 5 şarkıdan oluşan albümü ile youtuber’lıktan şarkıcılığa geçiş yapmıştır. Albüm içinde yer alan Leila adlı şarkısı hala büyük başarılar kazanmaktadır. Şarkıya çekilen video kısa bir zamanda ülke ve dünya listelerinde ön sıralara yerleşmiştir. Bu parça Reynmen Leyla indir olarak arama motorlarında aranmaktadır. Son zamanlarda çektiği kliplerle dikkatleri üzerine çeken Reynmen, yakın zamanın en popülerleri arasında yer almayı da başarmıştır.

Reynmen’in Başarıları

Ela ve Derdim Olsun şarkılarından sonra Leila şarkısı dünya trendleri arasında yer almaktadır. Rnbesk albümü ile büyük bir ivme kazanan sanatçı Avrupa turnesine hazırlanmaktadır. Diğer yandan birçok ünlü isimle birlikte beraber çalışmalar yürütüyor. Özellikle Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile şarkı seslendirmiştir. Sie Lieght in Meinen adlı şarkı yayınladığı dönemde büyük ses getirmiştir.

Oldukça fazla hayran kitlesine sahip Reynmen’in şarkıları mp3 indir sitelerinden yüklenebilmektedir. MP3 indir uygulamaları sayesinde Reynmen’e ait en güzel parçaları pratik bir şekilde indirebilirsiniz. Böylece eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek için onun şarkılarını hemen her yerde dinleyebilirsiniz!

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —