Tarih: 13.04.2015 10:03

Resul Dindar Coşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Dindar söylemiş olduğu bir birinden güzel Karadeniz türküleriyle geceye katılan konuklara unutulmaz bir akşam yaşattı.Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Organizasyon tarafından  Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde organize edilen konserde Karadeniz’in müziğinin sevilen ismi  Resul Dindar sahne aldı.
 
Düzenlenen konser programına başta Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve eşi Serap Çakır, Gebze Kent Konseyi eski Başkanı Gültekin Şenel ve çok sayıda davetli katıldı.  Konser öncesinde Efsa Organizasyon sahibi Çiler Boylu tarafından konser yapılmasına katkı sunan Kontakt Gayrimenkul ve Yatırım Borsası ve Marmara Gazetesi’ne plaket takdim etti. Plaketi Marmara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serap Çakır ile Kontak Gayrimenkul ve Yatırım Borsası adına da İlker Çakır aldılar.
 
Resul dindar çoşturdu
 
Yapılan plaket töreni sonrasında Anadolu Yıldızları Dans Grubu sahne aldı. Grubun sergilemiş olduğu dans gösterisi konuklar tarafından ilgiliyle izlenerek ayakta alkışlandı.
 
Ardından sahneye Karadeniz müziğinin güçlü sesi Resul Dindar çıktı. Sanatçı Resul Dindar söylemiş olduğu şarkılarıyla geceye katılan konuklara unutulmaz bir akşam yaşattı. “Gözlerin Doğuyor Gecelerime, Karaduman’’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını gecede Gebzeliler için seslendiren Dindar’a hayranları konserde hep bir ağızdan eşlik ettiler ve halaylar çektiler.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —