Tarih: 28.12.2011 12:25

Recep, Tayyip, Erdoğan 3 yaşında

Facebook Twitter Linked-in

Darıca'da yaşayan Yurtoğlu çiftinin  üç erkek evladı oldu. Üçüzlerin isimlerini de babalarının vasiyetini yerine getirerek Recep, Tayyip ve Erdoğan koydular. Aradan yıllar geçti. Bugün Recep, Tayyip ve Erdoğan üç yaşına geldiler. Henüz Başbakan’la aynı adı taşıdıklarını bilmiyorlar, ama etraftan gösterilen ilgiden de bir hayli memnunlar.

 

DEDELERİ VASİYET ETMİŞTİ

Yurtoğlu ailesi üçüzleri ve iki çocuklarıyla birlikte Kocaeli’nin Darıca İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaşıyor. Üçüzlerin bakımı zor.  Hele üç erkek çocukla baş etmek daha zor, ama onlar hiç şikâyetçi değil. Baba Serdar Yurtoğlu da, Başbakan Erdoğan hayranı, ‘’Çocuklarımın adını hem babamızın vasiyetini yerine getirmek, hem de Başbakanımıza olan sevgimizi göstermek için Recep, Tayyip, Erdoğan koyduk’’ diyor.

 

BAŞBAKAN TELEFONLA ARADI

Üç yıl önce ikizler ilk doğduğunda haber almış Başbakan Erdoğan, sevimli miniklere kendi adının verildiğini ve aramış Yurtoğlu ailesini. ‘’Başbakanımızın sesini duyunca inanamadım’’ diye anlatıyor o anları baba Yurtoğlu, ‘’Başbakanlık’tan arıyoruz dediler ilk önce, şaşırdım. Karşımda bir ses; ‘Recep, Tayyip ve Erdoğan’ın babası sen misin?’ Evet benim, ama siz kimsiniz diye sordum… ‘Ben Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ dedi…’’ İlk şaşkınlık geçtikten sonra Serdar Yurtoğlu, uzun uzun sohbet etmiş Başbakan Erdoğan ile. Başbakan, üçüzlerin sağlık durumunu sormuş, hayırlı evlatlar olarak yetişmeleri için dua etmiş.

 

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYİ ÇOK SEVİYORLAR

Üçüzler Recep, Tayyip ve Erdoğan, bugün üç yaşında. Üçü de hareketli, enerji dolu ve yerlerinde duramıyorlar. Henüz konuşmaya başlamamışlar. Doktorlar, ‘’Üçüzler birbirleriyle konuşmadan bile anlaşır, o nedenle dış dünyayla konuşmaya biraz geç başlarlar. Sorun yok’’ diyormuş. Üçüzler gittikleri her yerde gördükleri ilgiden de bir hayli memnunlar, özellikle fotoğraf çektirmeyi çok seviyorlar.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Baba Serdar Yurtoğlu, anne Emine Yurtoğlu ile babaanne Emine Yurtoğlu, geçtimiz günlerde üçüzlerin elinden tutarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Onlara teyze oğulları Murat Uçar da eşlik etti. Baba Yurtoğlu, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etmek için geldiklerini, üçüzler doğduğu günden itibaren kendilerine çok yardım ettiğini söylüyor.

 

BAŞKAN’DAN ÜÇÜZLERE HEDİYE

Başkan Karaosmanoğlu da, sevimli üçüzler Recep, Tayyip ve Erdoğan’a ilk doğdukları günden bu yana yakın ilgi gösteriyor. Onları çok seven ve hediyeler veren Başkan Karaosmanoğlu, üçüzlerin en iyi şekilde büyümeleri için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ediyor. Başkan Karaosmanoğlu’nun hediye ettiği arabalarla oynayan Recep, Tayyip ve Erdoğan ise kendilerine gösterine ilgiden memnun, büyümeye devam ediyor. Yurtoğlu ailesinin tek isteği ise, günün birinde üçüzlerin adını aldığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmak.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —