Tarih: 23.05.2012 12:44

Rasim Ozan'dan Türkkan'a hakaret!

Facebook Twitter Linked-in

 Dün gece Beyaz TV'de yayınlanan spor programında, Türkkan ile televizyoncu Kütahyalı arasında sert tartışmalar geçti. Kütahyalı kullandığı idafelerle Türkkan'ın adeta hakaret etti.

 

 

 

TÜRKKAN'A FIRILDAK DEDİ

 

 

Koyu bir Fenerbahçeli olduğu bilinen Lütfü Türkkan, Aziz Yıldırım'ın cezaevinde tutulmasını eleştirerek, hükümete yüklendi. Bunun üzerine Rasim Ozan Kütahyalı söz aldı ve Türkkan' sert çıkarak “Siz dışarıda Aziz Yıldırım şike yapmıştır diyorsunuz, burada başka şeyler söylüyorsunuz. Az delikanlı olun. Fırıldaklık yapmayın” şeklinde cevap verdi.

 

 

 

MHP'LİLER BİLE TANIMIYOR

 

 

 

Türkkan bu sözler üzerine sinirlerine hakim olamadı ve Kütahyalı'yı kendisi üzerinden reklam yapmakla suçladı. Kütahyalı ise “Yahu sizi ben tanımıyorum. Vekil olunca adınızı duydum. Siz kimsiniz ki, üzerinizden reklam yapacağım? Beni bütün Türkiye tanıyor. Sizi MHP'liler bile tanımıyor” şeklinde konuştu.

 

 

 

TÜRKKAN SİNİRLENDİ

 

 

Tansiyonun yükseldiği tartışmada, Kütahyalı'nın sözleri karşısında Lütfü Türkkan'ın uzun bir süre ne diyeceğini bilemediği ve cevap vermekte zorlandığı görüldü. Sinirlerine hakim olamayan Türkkan telefonu kapatarak yayından ayrıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —