Tarih: 25.11.2016 15:01

Quaresma: Bu Beşiktaş'ta son yılım

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, Portekiz Gazetesi Abola'ya önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta kontratının son yılı olduğuna işaret eden 33 yaşındaki Portekizli, siyah-beyazlılarda kalmak istediğini ve burada kendisini evinde gibi hissettiğini söyledi.

"100 MİLYON EURO EDERDİM"

Zamanla futbolunun daha çok olgunlaştığını ifade eden deneyimli futbolcu, "Hayatı zamanla öğreniyorsunuz. Bazen kendi kendime düşünüyorum. Geçmişte bu futbolu oynasaydım 100 milyon Euro ederdim. Şu sıralar herkese 60-70 milyon Euro fiyat biçiliyor." diye konuştu.

Kendini iyi hissettiğini söyleyen Quaresma, "Bu yaşta bu kadar iyi oynayacağımı hiç düşünmezdim. Tanrı'ya şükür ki çok sakatlık yaşamadım ve bu formuma etki etti." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'TA SON YILIM, UMARIM YENİ SÖZLEŞME YAPARIZ"

Beşiktaş'taki geleceğine dair açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Neler olacağını göreceğiz. Beşiktaş'ta son yılım. Umarım yeni bir sözleşme yaparız. Bunun üzerine görüşüyoruz. Şu anda gerçekten neler olur bilmiyorum. Futbolda her şey mümkün" şeklinde konuştu.

Benfica ile oynanan mücadeleye de değinen Kara Kartal'ın süperstarı, "Benfica beni şaşırtmadı. Çok iyi çalışan antrenörleri var. Rui Vitoria futbola ne kadar hakim olduğunu kanıtlamış biri." diyerek sözlerini noktaladı.(Sözcü)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —