Tarih: 26.05.2022 04:11

Qaraqalem Mimarlık Ofisi İstanbul’un en iyisi seçildi!

Facebook Twitter Linked-in

Kurulduğu günden beri kalitesinden ödün vermeyen Qara Qalem iç mimarlık yaratıcı fikirleriyle hareket edip projelerine eleştirisel bir bakışla yaklaşır. Tasarımın uygulama aşamasına gelmeden önce adımlarını planlayıp markanıza değer katar. Bilgi, birikim ve tecrübesini kattığı yeni ve heyecan verici projelerde iç mimarlık sürecini en iyi şekilde tamamlar.

istanbul dekorasyon  bir mimari mekânın içinde, kullanıcılara işlevsel, yapısal ve estetik ölçütlere göre en uygun tasarımı sunmak için çözümler üreten meslek dalıdır.

İç mimarlık ve tasarım ofisi, İç mimarlık bir yandan güzel sanatların gerektirdiği plastik değerleri içeren, estetik bilgi ile yoğrulmuş, diğer yandan mimarlığın bina olgusuyla ilişkilendirilen bir konumda da yer almaktadır. İç mimarın bir bina içinde yer alan mekânların hacim ve yüzeylerini değerlendiren bir boyutta konuya yaklaşmasının yanı sıra, yapı sistemleri, fiziksel çevre kontrolü, aydınlatma, ergonomi, ısıtma, gibi mekân konforu konularında da bilgili olması gerekmektedir. qaraqalem iç mimarlık ofisi olarak bu açıdan bakıldığında mekânı kullanan bireylerin yaşam kalitesini ve konforunu öne çıkartan tanımlı mekânların, tanımlı işlevlerle, kullanıcı için biçimlendirilmesi ve tasarlanması mesleğin temel amaçlarındandır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —