Tarih: 10.09.2015 12:09

Provokeye gelmeyin!

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Başkanlığında toplanan CHP’liler seçim için eğitimlere başladılar. CHP Gebze İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen iletişim konulu eğitim programı önceki gün CHP’li yöneticiler, mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri ile gerçekleştirildi.

Eğitim öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, genel seçim sürecini değerlendirdi. Belirlenen seçim takvimine uygun hareket edildiğini söyleyen başkan ülkenin gergin günler geçirdiğini söyleyerek CHP’lileri serin kanlı olmaları konusunda uyardı.

GERGİN BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Yılmaz, seçim sürecinde planlı ve koordineli bir çalışma yürüteceklerini belirterek, "Ülkemiz gergin bir süreçten geçiyor. Şu günler her şeye gebe bu nedenle genel merkezimizin talimatı sonucu tüm partililerimizi serinkanlı olmaya ve provokasyonlara gelmemeye davet ediyorum.

Her türlü provoke olayları ile bizi farklı yerlere çekmek isteyebilirler. Partimiz sizi çağırmadıkça izinsiz gelişi güzel toplantılara parti olarak katılım göstermemenizi sizlerden rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

NOKTA ATIŞLI ÇALIŞALIM”

Seçim çalışmaları sürecine de değinen Yılmaz, sandıkta görev verileceklerin CHP üyesi olmasına özen gösterilmesi gereğini vurguladı. Sandıklarda, delegelerin öncelikli, olmamaları sonucu CHP üyelerinin, onlarında olmaması sonucu CHP üyelerinin yakınlarının görevlendirilmesini belirtti. CHP’li tüm görevlilerden seçim çalışmalarında neler yapacaklarını belirten raporlar isteyen Yılmaz, "Kadın, gençlik kollarından ve belediye meclis üyelerinden çalışma raporu istiyoruz.

Bu seçimde neler yapmak istediklerini gelişi güzel değil nokta atışlı çalışmalar yapmak amacı ile bize bildirmeliler. Seçim çalışmalarında bu raporları değerlendirip ortak bir çalışmada birleşip seçmenin karşısına öyle çıkmalıyız" açıklamasını yaptı. Yakup Yılmaz'ın konuşmasının ardından parti içi eğitim programı uygulanarak iletişim konulu sunum eğitmenler tarafından yapıldı.

LALE KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —