Tarih: 29.02.2020 14:23

PROMOSYON KİBRİT İLE FİRMANIZI TANITIN

Facebook Twitter Linked-in

Size özel tasarlanan promosyon kibrit kutuları ile reklamınız ortamı cayır cayır yakacak! İşte promosyon kibrit hakkında merak edilen her şey...

İlk kez 1831 yılında icat edilen kibrit, o yıllardan bu yana sıklıkla kullanılan bir ürün olmuştur. Kibritin kullanımı ilk icat edildiği dönemlerde fonksiyonel odaklı olsa da günümüzde kibrit kullanımı en çok promosyon sektöründe ilgi görmektedir. Promosyon kibrit fiyatları ile de oldukça ilgi çeken bir üründür. Uygun maliyetli olması ve miktar olarak fazla üretilmesi promosyon kibritler için yeşil ışığı yakan tetikleyicilerdir. Doğru promosyon ürün tercihi firma tanıtımların etki gücü üzerinde belirleyici rol oynar.

Neden Promosyon Kibrit?

Promosyon kibritler genellikle kafe, bar, otel gibi mekanlarda kullanılan ürünlerdir. Bu tarz işletmelerin yanı sıra firmanın hedef kitlesine bağlı olarak ofis, ev gibi yaşam alanlarında reklam amaçlı olarak da dağıtılmaya uygun ürünlerdendir. Ayrıca firmaların ürün tanıtımları için de kullandıkları oldukça fonksiyonel ürünlerdir. Firmaların promosyon kibrit ve promosyon kibrit kutusu tercih etmelerinin birden fazla nedeni vardır. Birbirinden farklı ve rengarenk promosyon kibrit kutuları ile her firmanın marka yüzüne göre bir tasarım oluşturmak mümkün.

Promosyon Kibrit Fiyatları

Firmaların promosyon kibrit tercih etmesinin en büyük nedenlerinden biri de birçok promosyon ürüne göre çok daha uygun maliyetli olmasıdır. Firma tanıtımları hazırlanırken en uygun maliyetle ilgi çekici ve kullanışlı ürünler kullanılması tercih edilir. Promosyon kibritler ise tam da bu noktada firmaların beklentilerini karşılayan ürünlerdir.

Promosyon Kibrit Tasarımları

Promosyon kibrit kutusu, firmaların tanıtımları için kullanışlı ve fonksiyonel bir üründür. Özellikle çok küçük olması nedeniyle sevimli ve ilgi çeken promosyon kibritler hedef kitlesinin ilgisini çekme konusunda bir hayli başaralı olmaktalar. İşletmelerinizde kullandığınız kibrit kutularının özel baskılar ile firma adınızı duyurduğunu hayal edin. kişiselleştirilmiş kibrit kutuları firmanızın reklam gücünü katlayacak. Hem ilginç olması hem de marka bilinirliğinizi arttırması nedeniyle promosyon kibrit kutusu ile firma tanıtımlarınızın maksimum reklam gücüne sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik çok da uygun fiyatlarla.

Promosyon kibritler sadece kutuları ile dikkat çeken bir reklam aracı değildir. Aynı zamanda kibrit sapının ve başının rengi de değiştirilebilir. Tamamen firma özelinde tasarlanabilir olan promosyon kibrit kutusu ile firma tanıtımları çok daha başarılı.

Marka görünürlüğünüzü arttırmanın en uygun ve en başarılı yollarından biri Promosyon Kibrit ile firma tanıtımları yapmaktan geçiyor. Siz de en uygun fiyatlı promosyon kibritler arıyorsanız promosyonarabul.com ile fiyat seçeneklerini kıyaslayabilirsiniz. Üstelik tam hizmet ayrıcalığı ve 7/24 destek garantisi ile. Firmanız için en uygun promosyon kibrit seçeneklerini ve tasarımlarını bulabileceğiniz tek adres: Promosyon Arabul

Promosyon kibritler ile markanız ışık saçsın.

Kübra ERCİYAS

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —