Tarih: 08.07.2018 14:14

Profesyonel Web Tasarım

Facebook Twitter Linked-in

İnternet ortamı mevcut şarlarda ağır sanayi, hatta savunma sanayi üretimlerinin toplamından daha büyük bir pazardır ve özellikle pazarlama aracı olarak kullanımı ciddi boyutlara ulaşmış durumdadır. Öyle ki, bir zamanlar bir kare reklam yayımlamak için servet ödemek durumunda olduğumuz kitle iletişim araçlarının dahi günümüzde internet üzerinde pazarlama çalışmaları yapmaları gerekir hale gelmiş durumdadır. Tabii bu kadar etkin kullanılan bir ortamda yer alma koşullarınızın da mümkün olduğunca kaliteli bir seviyede olması gereklidir ki, hedef kitleniz sitenizi öncelikle görsel, arkasından erişim kolaylığı ve içerik bakımından değerlendirecek ve sitenizi kullanıp kullanmama kararı, sizin nihai hedef yakalama oranınız üzerinde etkili olacaktır. Yani, Web Tasarım süreçleriniz, gelecekte internetteki yerinizin birinci belirtecidir. Buradan bakıldığında, web tasarım işlemlerinin basit birer yazılım süreci olmadığını ve işletmenizin bekası üzerinde etkili bu işlem sürecinin profesyonel biçimde gerçekleştirilmesi gerektiğini kolayca anlayabilirsiniz. Pekiyi Profesyonel Web Tasarım nedir?

Web Sitesi Nasıl Çalışır?

Web siteleri üç ana bileşen üzerinde çalışır;

Domain ve hosting hizmetleri çoğunlukla kurumsal firmalar tarafından verilir ve referansları olan firmaların vereceği hizmetler ortalama olarak aynıdır demek çok yanlış olmaz. Ancak maalesef Web Tasarım işlemleri tam olarak böyle değildir. Sektörün genelinde oldukça niteliksiz işler üretilebilmektedir ki, çoğunlukla amatörler tarafından verilen bu hizmetlerin uzun vadeli bir faydası olmadığı gibi, çok da uzun olmayan bir vadede web yazılımınızın yenilenmesi zorunlu hale gelir. Sonuç olarak bu seviyeye gelene kadar kaçırdığınız potansiyel ve katlanmak durumunda kalacağınız yeni yazılım bedeli, zararınız olacaktır.

Amatör çalışmaların etkisizliğinin nedenlerinden bir diğeri yazılımın bileşenlerinden birisi olan mobil ve seo uyumudur ki, oldukça kapsamlı çalışmalar olduğundan amatör web tasarım süreçlerinde bu faktörler dikkate alınmaz.

Biz İlter Web tasarım olarak, uzun vadede işlevsel, seo altyapısı kuvvetli mobil cihazlarla uyumlu ve elbette şık bir web sitesine sahip olmanız için çalışıyor ve en iyi sonuçları en uygun maliyetlerle üretiyoruz. İhtiyaçlarınızın doğru ölçeklendirilip uygun çözümlerin geliştirilmesi noktasında proje üretilmesi, uygulama ve satış sonrası destek hizmetlerimizle, kurumsal web tasarım çözümlerinin farkını bizimle hissedebilirsiniz. Esnek ve çözüm odaklı yaklaşımlarımız sayesinde, tam aradığınız sonuca ulaşabilmenizi sağlıyor ve katlandığınız maliyetin tam karşılığını elde edebilmenizi, sahip olduğumuz toplam kalite yaklaşımı sayesinde mümkün kılıyoruz. Bize hemen ulaşabilir, size özel çözümlerimizden en kısa zamanda faydalanmaya başlayabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —