Tarih: 18.05.2021 19:11

Profesyonel Pedagog Hizmetleri

Facebook Twitter Linked-in

 

Ardından süreçle ilgili profesyonel olarak bilgi sunmaktadır. Yalnızca çocuk ve ergen psikolojisine yönelik çalışma yapan uzmanlar eşliğinde pedagoji hizmeti çok daha başarılı ve güvenilir bir şekilde ilerlemektedir.

İzmir Karşıyaka bölgesinde ve çevresinde hizmet veren kurumda; ilk görüşme genelde çocuk veya ergenle birlikte ailesi de davet edilerek yapılmaktadır. Sonraki seanslar ağırlıklı olarak bizzat çocukla görüşme şeklinde ilerlemektedir. Kişisel seanslar yoluyla birebir görüşme yapılmakta ve çocuğun kendi özel durumuna göre hareket edilmektedir.

İzmir’de tavsiye edilen pedagoglar arasında yer alan kurum uzmanları; yalnızca çocuk ve ergen desteğine yönelik uzmanlaşma yoluna giderek en etkin hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Çocukla doğru iletişimi kurmak ve sorunların çözümüne odaklanmak noktasında başarılı olmaktadırlar.

İzmir Karşıyaka Pedagog

Çocuk ve ergen psikolojisi konusunda; bilişsel, duygusal ve psikososyal alanlarda çalışan pedagoglar; çalışma alanı ve profesyonel hizmet sunduğu kişiler çocuk ve ergenler olan psikolojik danışmanlar olarak çalışmaktadır. Pedagoglar ve çocuk psikologları; sosyal kurallar çerçevesinde oluşmuş belli yaşlara özgü davranış biçimlerini değerlendirerek, çocuk ve gençlerin bu yöndeki eğilim ve tavırlarını inceler. Pedagogların sunduğu temel bazı hizmetler aşağıdaki şekildedir:

Yukarıda sayılan temel hizmetler noktasında etkili bir şekilde çalışmalarını sürdüren uzman pedagog İzmir Karşıyaka ve çocuk psikologları eşliğinde çalışan kurumda; ihtiyaç duyulan tüm psikolojik destek süreçlerinde hizmet vermektedir.

İzmir Karşıyaka Psikolojik Danışmanlık

Bölgede yer alan tüm psikolojik danışmanlık hizmetlerinde etkili olan kurum; pedagoji alanında da hizmet sunarak, çocuk ve ergen psikolojisine dair çalışmaktadır. Psikolojik destek süreçleri; her yaşta gerekli olabilen bir unsurdur. Herkes için faydalı olabilen değişik pek çok süreçte destek almak; gerekli ve kişisel konfor alanını genişletmek açısından önemlidir.

Ayrıca çocuk veya ergenle doğru şekilde iletişim kurmak; sağlıklı bir gelişim süreci geçirmeleri açısından da çok değerlidir. Sorunlarının anlayışlı bir şekilde ve dikkatle dinlenmesi; belli yaş aralığındaki çocuklar ve gençlerin kendilerini ifade etmeleri açısından da oldukça önemli bir süreçtir.

İzmir Pedagoji Hizmetleri

Pedagog İzmir Karşıyaka alanında çalışan Ege Pozitif Psikoloji; alanında uzman bir kadro eşliğinde ve kurumsal bir kimlikle hareket etmektedir. Çocuklara yönelik her türlü psikolojik destek sürecinde; kurumla irtibat kurarak tüm süreçler hakkında bilgi sahibi olunabilir. Çocuk ve ergen psikolojisine dair ön görüşme neticesinde dönüş sağlanmakta ve sürecin ilerleyişi hakkında birlikte değerlendirme yapılmaktadır. Daha sonra çocuk ya da ergenin psikolojik destek sürecine bireysel olarak devam edilmekte ve hizmet sunulmaktadır. Daha detaylı bilgi için https://izmirpsikoloji.com/izmir-pedagog-cocuk-psikologu-karsiyaka-pedagog/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —