Tarih: 02.12.2011 13:14

Polisten önemli broşür!

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen Çocuklar Çalışmasın projesinin tanıtım çalışmaları devam ediyor. Yürüyüş Yolu'nun Belediye İşhanı mevkiinde önceki gün buluşan İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Koruma Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Karadeniz, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Mehmet Göllükçü ve projenin yürütücüleri basın açıklaması yaptı.

 

 

Çocukların sokaktan aldığı desteği kesmeyi hedefleyen proje hakkında İsmail Karadeniz, özetle şunları söyledi: "Çocuğun sokaktan aldığı desteği keserek kurum bakımından ya da aile yanında kalmasını amaçlayan proje, İzmit şehir merkezinde broşür dağıtımı ve açıklaması ile başlamış bulunuyor. 6 ay boyunca her aybaşı stant kurularak Yürüyüş Yolu, kent merkezi, Sekapark ve alışveriş merkezlerinde tanıtımlar yapılacak, broşürler dağıtılacak.

 

 

Sokak çocuklarından yapılan alışverişin onların hayatında ne büyük bir yıkım yarattığını anlatan broşürler ile halkı aydınlatıyoruz. Bu çocukların ailelerini yönelik eğitim programları uygulanıyor. Belgesel nitelikli Bir Gece isimli kısa filmle, gerçekleri insanlar izleyebilecek. Hazırlanan CD ücretsiz olarak dağıtılacak” Açıklamanın ardından broşür dağıtıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —