Tarih: 28.10.2015 16:46

POLİSTEN OKTAY USTANIN PİLAVINA MÜDAHALE

Facebook Twitter Linked-in

İpek Medya Grubu'na kapıları kırarak polisin baskın yapması sonrası yemek programı yapımcısı Oktay Usta, Koza grubu çalışanlarına destek verdi. Vatandaşlara etli pilav dağıttı. Bu sırada Oktay Usta ve yanında pilav almak için toplanan vatandaşlara polis tarafından müdahale edildi.

ETLİ PİLAV DAĞITTI

Kanaltürk ve Bugün Televizyonu binasına yapılan baskın, pek çok kesim tarafından tepki topladı. Sabah saatlerinde çalışanların yerlerde sürüklenmesi ve yaşanan arbede çok tartışıldı. Televizyonda gördüğü arbede görüntülerine çok üzülen ekranların sevilen ismi ve yemek programı yapımcısı Oktay Usta, yapılan hukuksuzluğa tepki gösterdi. Yaşanan haksızlıklara tepki gösteren vatandaşları ziyaret eden Oktay Usta elinde Türk bayrağıyla medya binasının önüne geldi. Oktay Usta ve beraberindekiler vatandaşlara etli pilav dağıttı. Bu sıarada polis Oktay Usta'ya ve pilav alan vatandaşlara müdahale etti. Polisin sert müdahalesi sonrasında Samanyolu TV muhabiri yere düştü ve ayağında kırık olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Oktay Usta ise müdahaleden etkilenmedi.

"DEMOKRASİ PİLAVI DAĞITMAK İÇİN BURAYA GELDİK"

"Demokrasi pilavı dağıtmak için buraya geldik. Televizyoncular yalnız bırakmadılar sağ olsunlar. Sonrasında halkımıza dağıtmaya başladık ama beş dakika sonra polis geldi. Zor kullandılar. Bayağı bir arbede yaşandı burada. Kameraları kırdılar. Saldırdılar. Bir tane muhabir arkadaşımı sıkıştırdılar. Bacağı kırıldı. Ambulans gelmedi. Çağırdık diyorlar ama yarım saat oldu gelmedi. İstanbul'un göbeğinde ambulans gelmedi. Neden oldu bilmiyoruz. Sadece alanı terk edin dediler. Demokrasi pilavımızı dağıtmaya başladığımızdan bir süre sonra polis "alanı boşaltın" diyerek müdahale etti. 'Pilavımızı dağıtıp ayrılalım' dedik ama kabul etmediler ve müdahale ettiler."

bugun-tv-ye-oktay-usta-dan-pilavli-destek-7823186_8123_m.jpg








Orjinal Habere Git
— HABER SONU —