Tarih: 18.01.2012 14:57

Polise akıllı sınıflarda eğitim!

Facebook Twitter Linked-in

Emniyet Teşkilatı mensupları, 81 ilde kurulan ve canlı video konferans sistemine sahip akıllı sınıflar sayesinde, kendi illerinden ayrılmadan hizmet içi eğitim alabilecekler. Proje kapsamında olan Düzce ile merkez sınıftan canlı bağlantı yapıldı. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Düzce'de Vali Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ile görüştü.

 

 

Bakan Şahin, Düzce ile yapılan bağlantıda depremi hatırlatarak "Düzce ile bağlanınca aklıma deprem geldi. 12 Yıl önce Düzce, Kocaeli Sakarya'da büyük bir deprem görmüştü. O zamanlan işler ağır aksak yapılıyordu. Hala daha eksiklikler var. Fakat şu anda Van'da çalışmalar büyük bir hızla sürüyor ve çok kısa zamanda depremin izleri silinecek" dedi.

 

 

40 PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ

 

 

Düzce Valisi Vasip Şahin'de Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Akıllı Sınıf'ın 3 aydır faaliyette olduğu ve bu güne kadar 140 personele eğitim verdiğini söyledi.

Vali Şahin ardından, Düzce'nin deprem sonrasında il olduğunu buna rağmen eksikliklerin olduğunu işaret ederek "Hala bir takım eksikliklerimiz var. Hizmet binasının genişletilmesi ve polis evi talebimiz var. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum" dedi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'da Vali Şahin'e yolların durumunu sordu. Vali Şahin, kar yağışı olduğu zamanlarda da yolların kapanmadığını ve açık olduğunu söyledi.,

 

 

Canlı video konferansın ardından Vali Şahin, "Emniyet teşkilatı mensupları yılda birkaç kez meslek içi eğitim için Ankara'ya gidiyorlardı. Bu sistem sayesinde Ankara'ya gitmek mecburiyetinde kalmayacaklar. Bu da hem asli işlerine daha fazla zaman ayırmalarını sağlayacak hem de para

kaybına mani olacak" diye konuştu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —