Tarih: 09.04.2012 11:56

Polis Eskihisar'a el atacak!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze’nin gözbebeği Eskihisar köyü bilindiği gibi Jandarma’nı görev alanı içerisinde yer alıyor. Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin daha aktif çalışacağını düşünen Gebze Kaymakamlığı Eskihisar’ın Polis’in görev alanının içine alınması için girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili bir dosya hazırlayan Gebze Kaymakamlığı dosya bittiğinde Valiliğe sunacak. 

 

 

DAHA ÖNCE REDDEDİLMİŞTİ

 

 

Daha önce aynı konuyu gündeme getiren ve bunu valilik makamına ileten Gebze Kaymakamlığı gerekçelerin yetersiz bulunması sebebiyle amacına ulaşamamıştı. Gebze kaymakamlığının hazırladığı dosyada daha önemli gerekçeler sunacağı ve bu sefer olumlu bir cevap almayı beklediği öğrenildi. Özelikle yaz aylarında sahilleri dolup taşan Eskihisar’da kontrollerin yetersiz olduğu ve bazı ailelerin rahatsız edildiği söylense de son zamanlarda bu tür olaylarda gözle görülür bir azalma oldu.

 

 

VATANDAŞ İSTEMİYOR

 

 

Eskihisar sakinleri ise Eskihisar’ın Gebze Emniyet Müdürlüğü’nün görev alanına alınmasına sıcak bakmıyor. Jandarma’nın görevinin çok iyi yaptığını söyleyen Eskihisar Köyü sakinleri bu tür bir isteğin gereksiz olacağı görüşünde birleşmiş durumda. Özelikle son yıllarda Jandarmanın çok iyi çalıştığını söyleyen Eskihisarlı vatandaşlar, “Jandarma buraya mobese’de kurdu.  Sık sık devriye gezdiklerine şahit oluyoruz. Asayiş konusunda bir sorun olduğunu düşünmüyoruz” şeklinde konuştu. Daha önce’de sık sık tartışma konusu olan Eskihisar’ın bundan sonraki akıbeti merak konusu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —