Tarih: 04.11.2011 13:15

Polis adaylarının mutlu günü

Facebook Twitter Linked-in

Bilecik POMEM mezuniyet törenine, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, protokol ve polis adaylarının aileleri katıldı.

 

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Bilecik POMEM Müdürü Hasan Uğural, Anadolu'dan kopup gelen gençleri, vatana millete hayırlı polisler olarak yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, "Sevgili öğrenciler, kimi zaman huzurevindeki yaşlılara evlat sevgisini yaşattınız. Kimi zaman devletimizin şefkatli ellerine teslim edilmiş olan çocuklarımıza abilik yaptınız, Somali'ye yardım toplanacak dedik, cebinizdeki son harçlığı verdiniz. Van'da deprem oldu 'haydi yardım dedik' kanlarınızı verdiniz, 'Haydi canlarınızı verin' desek onu da gözünüzü kırpmadan, bu millete seve seve vereceğinize inanıyoruz" dedi.

 

 

Konuşmaların ardından, okul birincisi olan Mesut Öksüz, şeref kütüğüne adını çakarken, diplomasını da Vali Akpınar'dan aldı. Mezun olan polis adayları, Polis Marşı'nı okudu ve yemin ettiler.Törenin sonunda ise mezun olan 506 polis adayı toplu halde keplerini havaya attılar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —