Tarih: 28.01.2022 12:54

Play Store, herkesin beklediği özelliği sonunda getirdi

Facebook Twitter Linked-in

Google Play Store her hafta indirimli ve ücretsiz uygulama ile oyunların yer aldığı listeler yayınlıyor. Ancak bu listeler doğrudan Play Store’un içinde bulunamıyor. Ücretsiz ve indirimli uygulamaları göz önüne getirmek için harekete geçen Google, geçen sene ‘Teklifler’ adlı yeni bir sekme test etmeye başladı.

Halihazırda kullanılan ‘Teklifler ve bildirimler’ bölümünden tamamen ayrı olan sekme, Play Store’un alt çubuğunda yer alıyor. İlk olarak Kasım ayında sızıntılar ile ortaya çıkan ‘Teklifler’ bölümü kullanıma sunulmaya başlandı. Google, blog paylaşımında yeni özelliği ABD, Hindistan ve Endonezya’daki kullanıcıların erişimine açtığını belirtti.

Google Play Store, Teklifler sekmesiyle indirimli uygulamaları bulmayı kolaylaştıracak

İsminden de tahmin edileceği üzere Teklifler sekmesinde; oyun, uygulama, film, kitap ve Play Store’da satılan her türlü dijital öğeyle alakalı indirimlere ulaşabileceksiniz. Google Play Store, uygulama ve oyun içi satın alımlarda bir indirim olduğu zaman yine bunu Teklifler kısmında kullanıcıya bildirecek.

Buna ek olarak Play Store’da geçici süreyle ücretsiz olan mobil oyunlar ve uygulamalar da Teklifler sekmesinde gözükecek. Android marketin şu anki sürümünde indirimli uygulamaların toplu olarak listelendiği ayrı bir bölüm bulunmuyor. Kullanıcıların işini zorlaştıran bu durum, yeni güncellemeyle tarihe karıştı.

Google Play Store’daki Teklifler bölümü şunları içerecek:

Google, Teklifler sekmesini ABD, Hindistan ve Endonezya’dan başlayarak kullanıma sunduğunu; ilerleyen günlerde ise daha fazla ülkede erişime açacağını belirtti. Play Store’u açıp Ayarlar > Hakkında kısmındaki “Play Store’u güncelle” butonuna dokunarak marketin en son sürümünü yükleyebilirsiniz. Yeni sekme Türkiye’de kullanıma açıldığında cihazınıza gelecektir.

 

ShiftDelete




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —