Tarih: 24.03.2014 16:44

Play-Off'un en etkili futbolu

Facebook Twitter Linked-in

Turuncu mavililer önceki gün deplasmanda Alikahya engelini 3-0’la geçmeyi başardı. Hafta arasında Kandıra GB'yi 4-1 mağlup eden Sultan Orhanspor ile Demirspor'u 3-2 mağlup eden Alikahya Belediyespor, Avni Kalkavan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın tamamında oyunu domine eden Sultan Orhanspor, Play-Off'ların en güzel futbolunu sahaya yansıttı ve Alikahya Belediyespor'u net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

 

Özgür&Ömer aş.

 

Sultan Orhanspor maça hızlı başladı. 13'de Özgür'ün şutunu Sertan çıkardı. 3 dakika sonra bu kez Onur kalesinde devleşti. 20'de Özgür ve Sertan bir kez daha karşı karşıya kaldı. Sertan, Özgür'ün aşırtma vuruşunu da çıkardı. 36'da ise Sultan'ın golü geldi. Sağdan gelişen atakta Özgür'ün pasını Ömer ağlara gönderdi. (1-0) İlk yarıda başka gol olmadı. Kandıra maçında Ömer pası vermiş ve Özgür golü atmıştı. Böylece Özgür, Ömer'e borcunu ödemiş oldu.

 

Sultan kilidi açtı

 

İkinci yarıda da oyunun hakimi Sultan Orhanspor'du. Özellikle orta alanda Dilaver ve Mehmet kontrolü sürekli elinde tutarken, Hakan, Tolga, Uğur, Haydar ve Özgür çok iyi bir tempo tutturdu. Alikahya'da ayakta kalan isimlerin başında kaleci Sertan geliyordu. Yıldıray, Aykut ve Emre de güçlü rakibi karşısında direnmeye çalıştı. Ancak yere sağlam basan Sultan Orhan oyunu hiç bırakmadı.

 

Nefesi ensesinde

 

54'de elle oynamayı tespit eden Abdullah Ersoy, Sultan Orhan lehine penaltı kararı verdi. Sultan Orhan'ın golcülerinden Serdar Zengin penaltıdan attığı gol ile farkı 2'ye çıkardı. Günün başarılı isimlerinden Dilaver'in ara pasına hareketlenen Hakan 60. dakikada çok şık bir gole imza attı ve skoru 3-0'a getirdi. Maçın kalan zaman dilimi içerisinde başka gol olmadı ve Sultan Orhanspor aldığı galibiyet ile 17 puana yükseldi ve 20 puanlı Başaranspor'un ardından grupta 2. sıradaki yerini korudu.

 

ALİKAHYA : 0 - SULTAN ORHAN : 3

 

HAKEMLER : Abdullah Ersoy***, Cem Özbay***, Okan Gül***

 

ALİKAHYA : Sertan**, Uğur*, İsmail Ejderoğlu*, Yıldıray**, Emre* (İshak*) Emirhan*, Sercan*, Aykut* (Mehmet*), Hakan* (Ramazan*), İsmail*, Mustafa*

 

SULTAN ORHAN : Onur****, Hakan***, Tolga***, İbrahim Selim***, Ömer***, (Serdar Zengin***) Haydar*** (Enis*), Dilaver***, Uğur*** (Serkan*), Özgür****, Murat***, Mehmet***

 

GOLLER : Dk. 36 Ömer Çalık, Dk. 54 (P) Serdar Zengin, Dk. 60 Hakan

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —