Tarih: 23.06.2018 12:18

Physicians Formula

Facebook Twitter Linked-in

Physicians Formula ürünler içerisinde BB krem gibi çeşitli bakım kremleri, eyeliner, fondöten, göz kalemi, ruj, allık, maskara, göz farı gibi aklınıza gelebilecek tüm makyaj malzemeleri bulunur. Tüm ürünler özel olarak üretilip test edilmiş olup asla cilde zarar verecek bileşenler içermez.

Physicians Formula Ürün Özellikleri

Physicians Formula, 1937 yılında Dr. Crendall’ın alerjisi olan eşine hediye olarak ürettiği ürünlerle başlayan ve marka olan özel bir bakım ürünüdür. Hipoalerjeniktir, dermotolojik olarak tüm testleri yapılmıştır alerjen maddeler içermez. Hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir, lens kullanıcıları rahatlıkla kullanabilir, kozmetikte bulunan 132 zararlı maddeyi içermez. Oldukça sağlıklı bir bakım ürünüdür.

Physicians Formula Nereden Alınır?

Physicians Formula bakım malzemeleri, Physicians Formula bayiliği olan mağaza ve internet sitelerinden alınır. Physicians Formula ürünlerinin satışı konusunda yetkili bir internet sitesi olan https://www.recete.com internet sitesinden faydalanabilirsiniz. Garantili ve güvenli bir şekilde uygun fiyat ve cazip ödeme seçenekleri ile bu siteden Physicians Formula bakım ürünleri alabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —