Tarih: 23.12.2016 21:30

Pervin'in yalanı yatsıyı bulmadı! Görüntüler çıktı rezil oldu

Facebook Twitter Linked-in

Polisler tarafından gözaltına alındığı söyleyen HDP Milletvekili Pervin Buldan'ı yalanlayan görüntüler ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINDIĞINI SÖYLEDİ

TBMM Başkanvekili, HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, Iğdır'da yaptığı bir konuşmasında "Suçu ve suçluyu övdüğü" ve "terör örgütü propagandası" yaptığı iddiasıyla hakkında açılan dava kapsamında Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim huzuruna çıktı. Mahkemedeki işlemlerinin ardından Pervin Buldan adliye önünde yaptığı basın açıklamasında gözaltına alındığını söyledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise yazılı bir açıklamayla herhangi bir gözaltı işlemi yapılmadığını duyurdu.

EMNİYET 'GÖZALTI' İFADESİNİ YALANLADI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan HDP İstanbul milletvekili ve TBMM Başkanvekili Pervin Buldan'ın İstanbul'da gözaltına alındığına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Iğdır Ağır Ceza Mahkemesi'nin talimatı gereği Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Pervin Buldan hakkında çıkartılan zorla getirilme kararı bugün saat 08.50'de kendisine ait ikamette tebliğ edilmiş, herhangi bir gözaltı işlemi yapılmamış olup, avukatı ile birlikte kendisine ait araçla mahkemeye intikal etmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerine yer verdi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Pervin Buldan, Twitter'dan 'Gözaltına alındım' şeklinde bir mesaj da paylaşmıştı. Buldan'ın sözlerinin doğru olmadığını gösteren güvenlik kameralarına ait görüntüler ortaya çıktı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —