Tarih: 03.12.2011 10:58

Personele özlük hakları anlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kurum içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen eğitim programı kapsamında Büyükşehir’de görev yapan ilgili personele Özlük ve sosyal hakları ile ilgili konularda eğitim verildi. 6111 sayılı kanun kapsamında verilen eğitime şef, müdür ve uygulayıcı personel katıldı.

 

 

BÜYÜKŞEHİR BİLGİLENİYOR

 

Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim seminerinde konuşan İnsan Kaynakları Daire Başkanı Osman Ayvazoğlu, torba yasa kapsamında personel uygulamalarında köklü değişiklikler yapıldığını bu kapsamda özlük ve sosyal haklarla ilgili yapılan değişiklik ve uygulamaların personele aktarıldığını ifade etti. Seminerde büyükşehir insan kaynakları şefi Bayram Bayram, memurların hastalık ve rapor alma durumundaki değişiklikleri anlatırken, bordo şube şefi Selim Saltan ek ödemelerdeki değişiklikler hakkında Büyükşehir personelini bilgilendirdi. Torba yasa kapsamında personeli ilgilendiren birçok yeni ve olumlu uygulamalar hayata geçiyor.

 

 

UYGULAYICI PERSONEL

 

Öte yandan personeline yönelik eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Büyükşehir’de bilgilendirme eğitimlerinde 6111 sayılı kanun 661 ve 666 sayılı kanun hükmünde kararnameler ele alındı. Bu kanun kapsamında verilen eğitime şef, müdür ve uygulayıcı personel katıldı.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —