Tarih: 10.08.2019 14:31

PERIYODIK KONTROL NELERI KAPSAR?

Facebook Twitter Linked-in

Prosafety iş sağlığı ve güvenliği laboratuvarı profesyonel kadrosu ile her türlü periyodik kontrol ve muayene hizmetini gerçekleştirmektedir.

BASINÇLI KAP VE TESİSATLAR PERİYODİK KONTROLÜ

Basınçlı kaplar, mevcut olarak kullanılmakta olan suyun basınç miktarının dengelenmesi, suyun transfer edilmesi, ısı transferi gibi ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olmaktadır.

Birçok işletme basınçlı kap ve tesisatı kullanmaktadır. Genellikle kullanım alanları;

Bu kazanlar çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Basınçlı kapların kurulumunun doğru bir şekilde yapılması ve teknik donanımlarının düzenli olarak kontrol edilmesi gerekmektedir. Kontrollerin aksatılması durumunda yangınlar, ciddi patlamalar, can ve mal kaybına sebebiyet verecek durumlar yaşanabilmektedir.

Basınçlı Kap Periyodik Kontrolleri

Basınçlı kaplar ‘İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği’ne tabii olup genel periyodik bakım süresi 1 yıldır.

Basınçlı Kap Periyodik Kontrollerini Kimler Yapmaktadır?

Basınçlı kap kontrolleri, yetkilendirme belgesine sahip kurumlarda çalışan makine metal mezunları, makine mühendisleri, teknikerler ve yüksek teknikerler tarafından gerçekleştirilmektedir.

https://prosafety.com.tr/basincli-kaplar-periyodik-kontrol-ve-muayenesi/

HİZMET VERDİĞİMİZ PERİYODİK KONTROL ALANLARI

Prosafety Teknik Destek Hizmetimiz

Periyodik kontrol ve muayene konusunda profesyonel başarılara imza atmış olan firmamız, sizlerin soru ve görüşleriniz için de hizmet vermeye devam etmektedir. Sorularınız varsa bizlere ulaşarak teknik destek alabilirsiniz.

https://prosafety.com.tr/

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —