Tarih: 12.02.2018 08:23

Periler, Vali’ye gitti

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Isparta’da organize edilen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası final maçının ardından şampiyon olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı sporcuları, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.  Ziyarette; Gençlik ve Spor  İl Müdürü Muzaffer Çintımar, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, Başkan Yardımcısı Rakıf Yel, Genel Menajer Emre Ercanlı, Kulüp Sekreteri Burçin Erez, Takım menajeri Onur Berber, Baş Antrenör Mert Köprücü, Yardımcı Antrenör Enes Akdilek ve Şampiyon İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı sporcuları katıldılar.

Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmada, “Kupayı kazanarak Kocaeli’ne, İzmit’e getirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sporda kazanmak da kaybetmek de vardır ama herkesin ortak arzusu kazanmak ve başarılı olmaktır. Bu noktada sizler başarıyı bu kupayı getirerek gösterdiniz. Daha önce Muğla, Mersin, Samsun ve Diyarbakır Valilikleri görevinde bulundum. Özellikle Mersin ve Samsun kadın basketbolu konusunda kulüpler vardı ve yoğun bir şekilde mücadelelerini sürdürüyorlardı. Kocaeli’nde de böyle bir basketbol takımının bulunmuş olmasından dolayı memnun oldum” dedi.

Temennilerinin takımın Süper Lig’e çıkması olduğunu dile getiren Aksoy, “Bu yönde sporun farklı alanlarda ve kadınlarımızın da sporun içerisinde aktif olarak yer almalarından fırsat yaratan çalışmadan Kocaeli’nde sizler ortaya koydunuz. Türkiye Kupasını getirmiş olmak önemli ve bu motivasyonunuzu en üst noktalara taşıyacaktır. Temennimiz ise Süper Lig’e çıkmanızdır. Bu kararlılıkla ve bu motivasyonla olacağına inanıyorum çünkü Türkiye Kupası’na kalabilecek gücü ortaya koyabildiğinize göre Süper Lig’e çıkabilirsiniz diye inancımız tamdır.” diyerek başarılarından dolayı tebrik etti ve ziyaretlerinden  duyduğu memnuniyeti belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —