Tarih: 02.10.2019 13:17

Pendik Asır Düğün Salonu

Facebook Twitter Linked-in

 

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Pendik ilçesinde bulunan Asır Düğün Salonu, Osmanlı mimarisinden izler taşıyan bir konseptte hizmet vermektedir. Pendik Asır düğün salonu, 50 kişi kapasitesinden 600 kişi kapasitesine kadar organizasyonlarınızı düzenleyebileceğiniz etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Salon Asır olarak kaliteli hizmet ve konforlu düğün mekanı sunan firmamız, düğün, davet, kına ve sünnet organizasyonlarında yemekli veya kokteyl menülü seçeneklerle organizasyonlara imkan tanımaktadır. Pendik Asır düğün salonumuz, Pendik köprüsüne 3 dakika mesafede olup, ulaşım noktalarına da yakınlığıyla tercih edilmektedir.

Pendik Asır Düğün Salonu Hizmetleri

Her türlü davet, etkinlik, yemek organizasyonu, mezuniyet töreni, toplantı davet organizasyonu, kına organizasyonu, iş toplantıları ve konferans, sünnet düğünü organizasyonu, nişan organizasyonu ve dini düğün organizasyonlarınızda Asır düğün salonu hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Düğün organizasyonu için seçeceğiniz menüye göre yemek servisi sunumları farklılık gösterecektir. Genel olarak Pendik Asır düğün salonu hizmetlerimiz şöyledir;

Firmamızın hizmetleri yalnızca standart özellikler taşımaz. Çiftlere özel pasta tasarımı, dış çekim, konvoy hizmeti ve mekanın çiçeklerle tasarımı gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Pendik Asır düğün salonu firması olarak, kaliteli ve müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Uygun Pendik Düğün Salonu

Kalitesinden ödün vermeden yıllardır hizmet veren Asır düğün salonu firmamız, konuklarınızı konforlu ve geniş bir salonda ağırlama olanağı tanıyor. Belirli dönemlerde yaptığımız kampanyalar sayesinde uygun Pendik düğün salonu arayışınıza çözümler sunuyoruz. Hem organizasyon hem de salon hizmeti almak isterseniz, Pendik Asır düğün salonumuz, ekonomik fiyatlarda hizmet almanıza olanak veriyor. Yemekli düğünler, kına gecesi etkinlikleri, nişan, söz, sünnet düğünü veya özel davetleriniz için uygun kapasiteye sahip olan salonumuz, profesyonel ekip çalışmasıyla ihtiyaç duyduğunuz etkinliğin hazırlığını kısa süre içerisinde tamamlayacaktır.

Pendik Asır düğün salonumuz, kına organizasyonları için de her şey dahil kampanya hizmeti sağlıyor. 2019 yılının sonuna kadar geçerli olan kampanyamız, haftanın belirli günlerini kapsıyor. Organizasyon ve mekanı bir arada sunan Salon Asır’ın indirimli hizmeti hakkında bilgi almak isterseniz, firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Firmamız organizasyon planlaması, mekan dekorasyonu ve sunum hizmetlerini, İstanbul’da en uygun fiyatlarda sunmaktadır. İndirimli fiyatlarla Pendik Asır düğün salonumuzu kiralamak isterseniz, sezon kampanyalarımızı ve kış indirimlerimizi de takip edebilirsiniz.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —