Tarih: 17.04.2020 17:46

Penapay Nasıl Alınır?

Facebook Twitter Linked-in

Online ortamda kredi kartı kullanma endişesi yaşayanlar için yeni bir ödeme sistemi. Penapay kartınızı kullanarak yüzlerce sitede hızlı ve güvenilir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

İnternet ortamında alışveriş yapanların en büyük endişeleri kredi kartı ve banka bilgilerinin çalınmasıdır. İnternet kullanıcılarının online ortamda güvenliğini sağlamak için Penapay ön ödemeli sanal kartlar geliştirildi.

Herhangi bir kredi kartının bütün özelliklerini taşır. İnternet ortamında yüzlerce sitede bu kartı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.

 

 

Penapay Nasıl Alınır?

Penapay kartına başvurmadan önce herhangi bir bankada hesabınız olmalıdır. Hesabınız da, internet bankacılığına açık olmalıdır. www.penapaykart.com sitesine giriş yaparak sitede; 10, 15, 20, 30, 50 ve 100 euroluk kartlar bulunuyor. Hangisini satın almak istiyorsanız, belirliyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken, euronun o günkü kuru üzerinden Türk Lirası olarak ödeme yapıyorsunuz. Bu nedenle kaç liralık alışveriş yapacaksanız ona göre euro yüklü kartı almalısınız.

Kart alma işlemi sırasında tereddüt yaşarsanız veya yanlış işlem yapma endişeniz olursa müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri temsilcisi sizi en doğru şekilde yönlendirip, hızlı şekilde kartı almanızı sağlayacaktır.

Satın alma işleminiz tamamlandığında size 16 haneli bir şifre verilecektir. Talebiniz doğrultusunda sms veya e-mail yoluyla da gönderiliyor.

Online Alışverişin Yeni Gözdesi

Hızlı bakiye yükleme ve güvenli altyapısı ile plana çıkıyor. Penapay’ı kullanmak için fiziksel olarak bir karta ihtiyacınız bulunmuyor. Bu nedenle, kartın kaybolması, çalınması gibi bir riskiniz de bulunmuyor.

1-İnternet ortamında satış ve hizmet sunan yüzlerce sitede kullanılabilir. Bunlar arasında; google play, mağazalar, facebook sayılabilir.

2- Kartın sahip olduğu 16 haneli şifre, üst düzey kripto şifrelenmeyle kurulmuştur. Bu nedenle, şifrenin deneme yanılmayla bulunması mümkün değildir.

3-Alışverişte banka ve kimlik bilgileri vermenize gerek yoktur.

4-Kartınızdaki bakiye tutarınca alışveriş yapabiliyorsunuz. Bu konuda sınırlı şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz.

Hangi Sitelerde Kullanılır?

Pratik ödeme seçeneği sunan bu kart, alışveriş sitelerinden oyun sitelerine kadar binlerce sitede rahatlıkla kullanılabilir. Alışveriş yapmayı düşündüğünüz sitenin ödeme kısmında penapay varsa, ödemeyi rahatlıkla yapabilirsiniz. Kart üzerindeki on altı haneli numaranın başkasının eline geçmesi her hangi bir problem meydana getirmez.

Penapay, internet ortamında faaliyet gösteren yüzlerce alışveriş sitesinde geçerlidir. Kartınızı, facebook veya google play gibi sitelerden oyun satın almak için kullanabilirsiniz.

 

https://Penapaykart.com

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —