Tarih: 20.04.2016 08:42

Pelitli, bayram tadında 23 Nisan'a hazırlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz yıl Gebze Kaymakamlığı İyilik Festivali kapsamında ilki gerçekleştirilen 23 Nisan festivalinde 200 öğrenciye bisiklet dağıtılmış ve çeşitli kutlama etkinlikleri gerçekleştirilmişti.  Bu yıl da yine hediyeler dağıtılacak ve coşkulu kutlamalar yapılacak.

Geçen yıl, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra çok sayıda protokol mensubu ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin de katıldığı 23 Nisan kutlamaları hem öğrenciler hem de aileleri tarafından büyük beğeni toplamıştı.

BU YIL DAHA COŞKULU GEÇECEK
Geçtiğimiz yılki 23 Nisan kutlamalarının mimarı olan Pelitli Köyü Muhtarı Kafer Ceyhanlı, bu yıl daha iyi bir kutlama etkinliği olması için yoğun bir çalışma içinde. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere 200 bisiklet dağıtılacağını söyleyen muhtar Ceyhanlı, "Köyümüzdeki hayırsever işadamları ile ikili ilişkiler kurarak öğrencilere hediyeler alıyoruz. Bu yıl 200 öğrenciye 200 bisikletin yanı sıra 50 sırt çantası, 50 adet eşofman takımı, 350 adet voleybol ve futbol topu dağıtılacak. Çocuklara hamburger ve pamuk şeker ikram edilecek, palyaço ve canlı müzik gösterisi ile güzel bir 23 Nisan geçirmelerini sağlayacağız" dedi.

EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
Muhtar Ceyhanlı, köyde en önem verdikleri konunun eğitim olduğunu vurgulayarak, "Öğrenciler yeter ki başarılı olsunlar, biz her türlü desteği vermeye hazırız. Başarılı olmaları için hediyelerle ve olanaklarını iyileştirerek motivasyonlarını artırıyoruz. Köyümüzdeki okula konferans salonu, kütüphane yaptırdık. Boyasını tamamladık. Son olarak da bir ana sınıfı yaptırarak 34 öğrencinin eğitim görmesini sağladık. Tüm bunları hayırsever işadamlarımızla kurduğumuz diyaloglarla gerçekleştirdik" diye konuştu. Kafer Ceyhanlı, 23 Nisan kutlama etkinliklerinin köy meydanında 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacağını belirterek, herkesi bu kutlamalara davet etti.

İSA TURHAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —