Tarih: 12.01.2017 11:04

PELİKAN  İkinci döneme hazır

Facebook Twitter Linked-in

Gebze'de hizmet veren Pelikan Etüt Eğitim Merkezi kısa süreli bir aranın ardından yeniden eğitim ve öğretim hizmetine girdi. Bünyesinde bir özel okul da barındıran Pelikan Eğitim Kurumları’nın kurucusu Gülay Körükmez dün Pelikan Etüt Eğitim Merkezi’nde gazetecileri ağırladı. Körükmez'e Pelikan Ortaokulu Müdürü Sibel Demir Akmusluk ve Pelikan Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Can eşlik etti.

KÖRÜKMEZ: TEOG'DA EN BAŞARILI ETÜT MERKEZİYİZ
Etüt Eğitim Merkezi hakkında bilgi veren Pelikan Eğitim Kurumları’nın kurucusu Gülay Körükmez, "Gebze'nin ilk etüt eğitim merkeziyiz. 1998 yılında Darıca'da eğitime başladık. Şu an burada 600 öğrenci kapasiteli, 3 katta, 15 sınıfta öğrencilerimize eğitim vereceğiz. TEOG'da en başarılı etüt merkeziyiz. İkinci dönemden itibaren de öğrencileri hazırlayacağız. Öğrencilerimize Türkçe, Matematik, Fen, Sosyal Bilgiler ve İngilizce dersleri veriyoruz" dedi. 

SANAT MERKEZİ
Gebze’ye sanat merkezi kazandırmak için de hamle yapan Pelikan Eğitim Kurumları, kısa bir süre sonra Pelikan Sanat Merkezi’nde resim ve müzik kursları verecek. Sultan Orhan Mahallesi, Yeni Bağdat Caddesi, 1122 Sokak’taki (Yüzyıl Hastanesi arkası) yer, hazırlıkların tamamlanmasının ardından faaliyete geçecek.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —