Tarih: 07.09.2012 12:25

Patlamada ölen 1 asker Gebzeli çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

 

Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Burak Ümit Gedik'in (27) TÜBİTAK MAM’da araştırma görevlisi olduğu ortaya çıktı. 

 

İTÜ Makine Mühendisliği mezunu olan ve askerliğini kısa dönem yapan Gedik'in şehit olduğunu duyan akrabaları ve arkadaşları, İstanbul Beşiktaş Şair Nedim Caddesi'ndeki evine geldi. Gedik'in yakınlarının birbirlerine sarılarak ağladıkları görüldü. Bu arada, şehidin evinin bulunduğu binanın önüne büyük bir Türk bayrağı asılırken, cadde de Türk bayraklarıyla donatıldı. Babası İbrahim Gedik'i 5 yıl önce kaybeden Burak Ümit Gedik'in, annesi Arife ve kız kardeşi Arzu Gedik ile birlikte bu evde yaşadığı öğrenildi.

 

ÜÇ GÜNDÜR AFYON’DA İDİ

 

 

Askerlik görevine Ağustos ayında kısa dönem olarak Samsun'da başlayan Gedik'in, burada 20 gün kaldıktan sonra geçen cumartesi günü Beşiktaş'taki evine döndüğü, bir gün burada kalan Gedik'in, pazartesi günü Afyonkarahisar'daki vatani görevine başladığı kaydedildi. Öte yandan, şehit Gedik'in, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik'in yeğeni olduğu öğrenildi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da şehidin evine gelerek, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —