Tarih: 24.03.2012 15:03

Parmak izi bırakmak istemeyen hırsız evi yaktı!

Facebook Twitter Linked-in

Edirne'de girdiği evden para ve altın çalan şahıs, parmak izi bırakmamak için evi ateşe vererek kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Yıldırım semtinde bir binanın giriş katındaki dairede çıkan yangın polisi alarma geçirdi. Yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürülmesinin ardından yapılan incelemede, mutfak camının zorlanarak açıldığı, yangının iki ayrı oda da aynı anda çıktığı ve evdeki 600 TL ve bir miktar altının çalındığı tespit edildi.

 

 

Evde hırsızlık olayının gerçekleşmesi ve kundaklama şüphesi üzerine yangının çıktığı eve Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Ekipler evin bazı bölümlerinde parmak izi arama çalışması yaptı. İki gündür evde bulunmayan ve yangın haberinin ardından evine gelen ev sahibi Mine Çakır gözyaşlarına boğuldu. Çakır, polis ekiplerine para ve altınların olduğu yerleri gösterdi ancak para altınlara rastlanmadı.

 

 

 

Yangına bahçe hortumlarıyla ilk müdahaleyi yapan bina sahibi Fikret Pekel, "Ben bahçedeydim, komşu evden dumanlar çıkıyor deyince hemen koştum, hortumla söndürmeye çalıştık ancak cam sıcaktan patladı. Arka tarafa dolaştım orası da yanıyordu. O sırada itfaiye geldi ve yangını söndürdü. Evde damadın parası ve torunun kumbarası kaybolmuş. Karşıki camı kırmaya çalıştım ancak itince açıldı" dedi. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —