Tarih: 10.09.2016 12:54

Parmağını ısıran papağanın kalbini söküp, Facebook'tan paylaştı

Facebook Twitter Linked-in

Bir sosyal medya kullanıcısı, parmağını ısırdığı için bir papağanın kalbini çıkardığı fotoğrafları paylaştı. Tepki çeken bu kare sonrası başlatılan kampanya ile fotoğrafı paylaşan kişinin yargılanması istendi.

"KANBİNİ SÖKTÜM, İĞRENCİM"

Sosyal medya sitelerinde tepki gören paylaşım Facebook üzerinden yapıldı. Sosyal medya kullanıcısı Facebook üzerinden paylaştığı mesajında "Kalbini söktüm, iğrencim" diyerek papağanın kalbini çıkarttığı fotoğrafı paylaştı.
"ELİMİ ISIRDI, CANIMI YAKTI"

Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan I.E. isimli kullanıcı "Elimi ısırdı, canımı yaktı, ben de kesim, küfür etme" mesajını paylaştı. E. için Ekşi Sözlük'te de yüzlerce yorum yapıldı.

İşte onlardan bazıları;

- Ne kadar sövsem küfür etsem az kalır. ömrünün sonuna kadar ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde kalması gereken insan görünümlü mahlukattır. içimin soğuması için evire çevire dövsem yeterli olmaz sanırım.

- İnsanların niye böyle fantezilere giriştiğini hala ve hala anlamış değilim. hayvanın suçu neydi de canını okudun. diyebilecek çok da bir şey yok maalesef.

- Sırf daha güçlü olduğu için bir canlıyı öldürme hakkına sahip olduğunu sanan bu zavallı iğrenç yaratık kendinden güçsüz olduğunu gördüğü bir insana, çocuğa, bebeğe de aynı şekilde zarar verebilir.

- Şiddeti şiddetle çözme peşinde olanların şiddetle saldırdığı bir ruh hastasının eylemi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —