Tarih: 14.03.2013 10:53

Park Panorama bölgeye renk katacak

Facebook Twitter Linked-in

Park Panorama tamamlandığında bölgenin çehresi değişecek. Akse Mahallesi Veysel Karani caddesi üzerinde, Ertaş Ulusoy İnşaat tarafından yapılacak olan Park Panorama Residencenin temeli Okunan Kuran-ı kerim ve dualar eşliğinde atıldı.

 

Park Panorama Residancenin Temel atma törenine Çayırova Kaymakamı A.Selim Parlar, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer, Ertaş Ulusoy İnşaat Yönetim kurulu başkanı Yunus Ergüz, Ertaş Ulusoy İnşaat Yönetim kurulu başkan yardımcısı A.Fatih Ulusoy, Gebze Mimarlar Odası Başkanı Mimar Salih Işık, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Nizamettin Günay, Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Keskin. Lütfü Cantenur, M.Ali Kaplan, Çayırova Belediyesi kültür müdürü Talha Dülgerbaki,Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Selami Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. Park Panorama Residencenin düzenlenen temeli Çayırova Kaymakamı A.Selim Parlar, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Ulusoy Ertaş İnşaat yönetim kurulu başkanları Yunus Ergüz ve A.Fatih Ulusoy butona birlikte basarak ilk harcı temele döktüler. Tören sonrası davetliler ile yakından ilgilenen Ertaş Ulusoy İnşaat yönetim kurulu başkanı Yunus Ergüz protokolü ve davetlileri Akse Yaşam Konutlarında bulunan satış ofisinde verilen öğle yemeği ikramı ile ağırladı.

 

4.500 m2 alan üzerinde tek blok olmak üzere, 1+1, 2+1, 2+1 dublex ve 3+1 dublex daire seçenekleri, Çayırova Güzeltepe' de, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Mutlukent ve Yapı Kredi Bankacılık Üssü'nün yanında, Akbank Bankacılık Üssü ve Kuveyttürk Bankacılık Üssü yakınında, İstanbul Park Pistine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede. Eğitim, ticaret, alış-veriş ve teknoloji merkezlerinin ortasında, Konum itibarı ile gürültüden uzak, Depreme karşı dayanıklı, radye temel ile inşa edilmiş bloklar, Peyzaj mimarisi, Ferah ve geniş odalar, Marmaray projesi sonrası Halkalı'ya kadar tek biletle raylı sistem ulaşım imkanı, Yüksek yatırım değeri olan gözde bir bölge, Panoramik deniz manzarası.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —