Tarih: 18.02.2020 13:44

Park halindeki araçların deposundaki akaryakıtlarını çalan şahıs tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgilere göre, Gebzede  park halindeki 12 aracın yakıt depolarındaki mazotun çalınması ile ilgili art arda gelen ihbarlar üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Olaylarla ilgili inceleme başlatan ekipler tarafından yapılan güvenlik kamerası ve teknik incelemelerde araçların yakıt depolarındaki mazotları çalan şahısların E.E. ve F.G. olduğu tespit edildi. Ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde şahısların İstanbul Sultangazi'de yaşadıkları belirlendi. Ekipler tarafından şahısların yakalanması için operasyon düzenldi


Polis ekiplerinden şahısların çaldığı mazotları depoladığı şantiyeye operasyon


Gerçekleştirilen operasyonda E.E. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler, şahısların çaldıkları akaryakıtları depoladıkları İstanbul Arnavutköy'deki bir şantiyeye de operasyon düzenlendi. Şantiyede yapılan aramalarda variller içerisinde 600 litre mazot ve şahısların akaryakıt hırsızlığında kullandığı 2 adet motorlu düzenek ele ele geçirildi.


Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı


Gözaltına alınan E.E. isimli şahıs yapılan sağlık kontrollerinin ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şahsın emniyette yapılan işlemlerinde hırsızlık suçlarından 7 adet kaydının olduğu belirlendi. E.E. emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. 

 HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —