Tarih: 30.09.2022 13:44

Panerai Luminor

Facebook Twitter Linked-in

Panerai Luminor serisi, Panerai tarafından üretilen bir saat serisidir. Saat dalış sırasında takılmak üzere tasarlandı, ancak ana akım pazarda da popüler hale geldi. Orijinal Luminor 1996 yılında piyasaya sürüldü, ancak 2000'li yıllara kadar saat tutkunları arasında popüler hale gelmedi. İsim, saatin ışıldayan boyasında kullanılan "Luminor" teknolojisine atıfta bulunuyor. Bu boya, ışıkla şarj gerektirmez ve saate uygulandıktan sonra 20 yıl boyunca parlayacaktır.

Luminor 1950, büyük boyutu ve büyük boy kurma kolu korumaları ve kalın kauçuk kayışlar gibi cesur tasarım öğeleriyle tanınır. Otomatik veya manuel bir hareketle gelir, yani ya elle kurmayı gerektirir ya da hareketin içinde salınan bir ağırlık vasıtasıyla bileğinizin doğal hareketiyle kendini sarmak için çalışır.

Panerai Luminor, İsviçreli lüks saat şirketi Officine Panerai tarafından üretilen bir saat markasıdır. Adı, belirli modellerin ellerinde ve işaretleyicilerinde kullanılan kendi kendini aydınlatan trityum gaz tüplerine atıfta bulunan İtalyanca "aydınlık" kelimesinden türetilmiştir. Luminor saatler, formdan çok işlevselliği ön plana çıkaran tasarımının yanı sıra, büyük boyutları ve cesur tarzlarıyla da öne çıkıyor. https://www.entropia.club/tr/panerai-luminor/ internet sitesinde bu ürünleri hemen inceleyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —