Tarih: 18.09.2020 00:13

Özlem Keşifte, İş Bulamayınca Kendini Yollarda Buldu! Otostopla Dünyayı Geziyor

Facebook Twitter Linked-in

Hayatı gerçekten şaşırtıcı! Sosyal medyada Özlem Keşifte ismiyle tanınan Özlem Akçin 2015 yılında başlayan serüvenini hala devam ettiriyor. Marmara üniversitesi muhasebe bölümü mezunu olan Özlem, mezun olduktan sonra İstanbul'un en büyük inşaat firmalarından birinde çalışmaya başlıyor. Bir süre sonra işyerinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı ayrılmak zorunda kalıyor ve başka bir iş aramaya başlıyor. Uzun uğraşlar sonucu iş bulamayınca vazgeçiyor ve kendini doğaya atıyor.

TEK BAŞINA OTOSTOPLA EGE BÖLGESİNİ TURLADI!

İstanbul'da hayatını sürdüren Özlem Keşifte 2015 yılında psikolojik sorunlar yaşamak yerine kendine son parasıyla bir çadır satın aldı ve otostopla tek başına ege bölgesini 2 ay boyunca dolaşmaya başladı. Ege'nin az bilinen yerlerine giderek paylaşımlar yapan ve gittiği yerleri instagram üzerinden tanıtmaya başlayınca insanların dikkatini çekti ve geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

 

1-308.jpg

 

DÜNYAYI KEŞFEDİYOR

Özlem Keşifte 2018 yılından sonra ülke sınırlarını aşarak dünyayı gezmeye başladı ve en ücra ülkeleri gezdi. Cape Town, Sahra çölleri gibi yerlere seyahatler yaparak en az bütçeyle nasıl gezilir konusunda paylaşımlarda bulundu.

KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYEREK KARADENİZ BÖLGESİNİ GEZDİ!

Son dönemlerde ülkemizde giderek yayılan kadına şiddet olaylarını protesto etmek amacıyla Karadeniz bölgesine giden ve Trabzon, Rize, Artvin gibi yerleri 30 gün boyunca çok az bütçeyle gezen Özlem Keşifte sosyal medyada geniş yankı buldu. Kadınlara özgürlük parolasıyla Türkiye'yi gezmeye devam ediyor ve kadınların da herşeyi başarabileceklerini anlatıyor.

TINY HOUSE KÜLTÜRÜNÜ TÜRKİYE'YE YAYIYOR

Özellikle Amerika ve Kanada'da son 15 yıldır oldukça popüler olan Tiny house akımını Türkiye'de tanıtmaya başlayan Özlem insanlara minimalist yaşamı anlatıyor. Çok lüks evler yerine minimalist evlerde yaşayanların daha mutlu olduğunu youtube kanalında anlatarak ülkemize yeni bir akım kazandırmaya çalışıyor.

Özlem Keşifte'yi instagram ve youtube üzerinden paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Özlem Keşifte Hesapları:

Instagram: https://www.instagram.com/ozlemkesifte/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-1cuE0WDs1LFro53j-9lUw

TikTok: https://www.tiktok.com/@ozlem_kesifte

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —