Tarih: 06.03.2023 23:49

Özkan Danışmanlık İle Kalite Yönetimi

Facebook Twitter Linked-in

Siteye ulaşım adresiolarak https://www.ozkandanismanlik.com adresini kullanabilirsiniz.

 Ozkandanısmanlık.com Hizmetleri

 Özkan danışmanlık tarafından verilen hizmetler şöyledir;

 - Kalite yönetim sistemi

 - Ce belgesi

 - Tse ve Tsek belgeleri

 - Kalite hizmetleri

 - Diğer hizmetler

 Olarak geniş bir hizmet seçeneğine sahiptir. İhtiyacınız olan danışmanlık hizmetini almak için ozkandanısmanlık.com adresini ziyaret edebilirsiniz veya irtibat numaraları ile iletişime geçebilirsiniz.

 Ozkandanısmanlık.com Misyon Ve Vizyonu  

Özkan danışmanlık hizmeti beklentilere uygun olarak hizmet veren bir politika sergilenmektedir. Kanunların ışığında sizlere beklentilerinize göre tam teşekküllü hizmet sunulmaktadır. Verilen hizmetlerde tüm prosedürler yerine getirilerek sunulmaktadır. İhtiyacınız olan danışmanlık hizmeti doğrultusunda sizlere en uygun olan çözüm hizmeti sunularak etkin ve hızlı bir işleyiş ile ilerleyen bir politika ile işlemleriniz halledilmektedir.

 Türkiye'nin Her Yerine Danışmanlık Hizmeti

 Türkiye'nin her yerinden danışmanlık hizmetlerinizi alabilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden sahip olduğumuz siteden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde bulunan irtibat numarası ile günün ve gecenin her saatinde Özkan Danışmanlık ile iletişime geçebilirsiniz. Aklınıza takılan soruların cevaplarını alabilir, faydalanmak istediğiniz danışmanlık hizmeti ile ilgili tüm detayları çağrı merkezlerimizden öğrenebilirsiniz. Uzman çağrı merkezi danışmanlarımız tarafından tüm sorularınız etraflıca aktarılarak güvenle hizmet almanız sağlanacaktır.

 Ozkandanısmanlık.com Kalite Politikası

 Danışanlara hizmet verirken izlediğimiz kalite politikası gereği hizmetler gerçekleştirilmektedir. Kalite politikası gereği uyguladığımız noktalar şöyledir;

 - Gizlilik politikası

 - Müşteri memnuniyeti politikası

 - Sürekli iyileştirmeye yönelik politika

 - Alanında yetkin personellerle hizmet vermek

 - Kişisel gelişim endeksli hizmet vermek

 - Danışanlarımıza değer ve hizmet katmak

 - Tüm yasal süreçleri olması gereken standartlarla yönetmek

 Gibi izlenen kalite politikaları ile hizmet veren bir danışmanlık firmasıdır Ozkan Danışmanlık firması. 

 Ozkandanısmanlık.com Referansları

 Ozkandanısmanlık.com sitesi birçok firmaya danışmanlık hizmeti vermekte olan danışmanlık sektörünün öncülerinden olan bir markadır. Gelişmiş işlem kapasitesi ile büyük ölçekli bir çok firmaya sunduğu hizmetleri referans alarak danışmanlık almayı düşünenler de referanslar ışığında faydalanacakları hizmetleri gönül rahatlığıyla Özkan Danışmanlık hizmeti tarafından sağlanmasını seçebilirler. Referans alabileceğiniz bazı markalar ise şöyle;

 - Niksar Belediyesi

 - Merzifon Sanayi Odası

 - Hacettepe Üniversitesi

 - Arset Matbaacılık

 Danışmanlık hizmeti verilen kuruluşlardan tam not alarak, müşteri memnuniyetine önem veren danışmanlık firmamız sizlere de beklentileriniz doğrultusunda danışmanlık hizmetinizi güvenle ve standartlar ışığında sağlayacaktır.

 Iso Belgesi 

 Iso belgesi uluslararası anlamda standartların belirlenmesi ve doğrultuda hizmetler sunulması üzerine kabul gören bir belgedir. Ozkandanısmanlık.com sitesi olarak sizlere Iso belgesi hizmeti de vermekteyiz. Belgenizi alırken uygun fiyatla danışanların düşünüldüğü bir fiyat politikası izlenmiştir. Sizlerde dünya ve Türkiye standartlarını yakalayabilmek ve danışmanlık hizmetlerinizi kolaylıkla ve profesyonel ellere bırakmak istiyorsanız hemen Ozkandanısmanlık.com adresini ziyaret edin. Sosyal medya kanalları üzerinden de firmamızı takip ederek bilgi edinme şansı yakalayabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —