Tarih: 21.12.2016 08:57

Özel Yeni Atlas Okulları, Sevgi Evleri'ni ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Okul Aile Birliği'nin çabalarıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çayırova Sevgi Evleri’nin öğrencileri Özel Yeni Atlas Okulları'na konuk oldu. Sıcak bir karşılamadan sonra Okul Müdürü Yeliz Altunbaş’la sohbet edip çay içtiler. Okul Rehber Öğretmeni Tuba Erhal’ın hazırladığı TEOG ve 'Hayatta başarılı olmak için neler yapılmalı?' sunumunun ardından lise türleri hakkında bilgi verildi.

Güzel ve öğretici bilgi paylaşımından sonra öğrencilerin aktif olarak katıldığı oyunlar oynandı. Keyifli dakikalar yemek masasında da devam etti. Kendi küçük ancak anılarında büyük izler bırakacak hediye takdimleri yapıldıktan sonra bir daha buluşmak üzere uğurlandılar.
Etkinlik sonrası Okul Müdürü Yeliz Altunbaş, "Bu davet öğrencilerimize artı bir değer kazandırdı. Dünyaya bakış açılarını değiştirdi. Verdiğimiz derslerin dışında akran dayanışması gerek kendi öğrencilerimiz  gerekse okulumuza ziyaretleriyle bizleri onurlandıran kıymetli yavrularımızın hafızalarında olumlu etkileri olduğunu gördük ve mutlu olduk" ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —