Tarih: 10.01.2012 17:25

Özel Seymen'de spor ödülleri dağıtıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Özel Darıca Seymen Koleji, dün yaptığı programlarla, Özel Seymen Koleji Kurucusu Rahmi Seymen’i andı. Ayrıca okul yönetimi, kurucu Rahmi Seymen’in adına düzenlediği spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere hediye ve 10 Ocak Basın Emekçileri günü nedeniyle gazetecilere birer teşekkür belgesi takdim etti.

 

 

PROTOKÖLDEN GENİŞ KATILIM

 

 

Bu anlamlı programa Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, eski milletvekili Sefa Sirmen, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fuat Şahin,  Darıca Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Özel Seymen Koleji Yönetim Kurulu üyesi Hamiyet Satı,  Genel  Müdür Murat Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından başlayan programda ilk olarak Özel Seymen Eğitim Kurumları kurucusu Rahmi Seymen, ölümünün 5. Yılında anıldı. Adına şiirler yazılan ve şarkılar söylenen merhum Rahmi Seymen’in ailesi gözyaşlarını tutamadı. Genel Müdür Murat Kaya’nın Rahmi Seymen adına yazdığı şiir ise büyük alkış aldı. 

 

 

76 OKUL 475 ÖĞRENCİ KATILDI

 

 

Okul kurucusu Rahmi Seymen’in adına düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrenciler için yapılan ödül töreninde ise protokol üyeleri teşekkür belgeleri ve hediyeleri öğrencilere takdim ettiler. Toplam 76 okulun katıldığı müsabakalarda dereceye giren öğrenciler, protokol üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

 

GAZETECİLER UNUTULMADI

 

 

10 Ocak Basın Emekçileri günü nedeniyle, Özel Darıca Seymen Koleji yönetimi gazetecileri unutmadı. Bölgede bulunan bütün gazetelere verilen teşekkür belgesinin ardından konuşan Genel Müdür Murat Kaya, tüm gazetecilerin bu önemli gününü kutladıklarını ifade etti. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —