Tarih: 19.10.2012 11:13

Özel misafirler ‘Gez-Gör’le çok eğlendi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen ‘Gez-Gör Kocaeli' programıyla, Çayırova Engelliler Derneği üyeleri Kocaeli’ni gezdi. Gez-Gör Kocaeli’yle ilimizdeki tarihi ve kültürel mekânları dolaşan Çayırovalılar, program kapsamında; Sekapark, Seka Film Platosu ve Harikalar Sahilini gezdi.

 

 

KOCAELİLİK BİLİCİ ARTIRILIYOR

 

 

İlk olarak Sekapark’ı gezen misafirler golf araçlarıyla burada tur atarak eğlendiler. Özel misafirlerle Sekapark’ta karşılaşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gez-Gör Kocaeli programının çok önemli olduğunu vurgulayarak, projeyi başlatanlara teşekkür etti. Projenin Kocaelili olma bilincini artıracağını vurgulayan Başkan Civelek, Çayırova Engelliler Derneği üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

 

 

ÇOK MUTLU OLDULAR

 

 

Seka Film Platosu’nu gezen misafirler daha sonra ise Harikalar Sahili’ne geçtiler. Harikalar sahilinde doyasıya eğlenen özel misafirler Körfez’in tadını çıkardılar. Gezi sonunda özel misafirlerin anne ve babaları böyle bir programdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Çocuklarının eve kapalı bir yaşam sürdüğünü, sosyalleşemediklerini belirten aileler bu tür etkinliklerin kendilerini ve çocuklarını çok mutlu ettiğini vurguladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —