Tarih: 12.08.2018 17:55

Özel Güvenlik Hizmetleri

Facebook Twitter Linked-in

Yasal düzenlemeler ile 2004 yılında yürürlüğe giren ve bu kanuna uyulması zorunlu hale getirilen özel güvenlik eğitim kurumları arasında yer almaktadır. İzmir ve çevre illerde özel güvenlik eğitimi ve kursu verilmektedir. Aynı zamanda belirtilen bölgede özel güvenlik hizmeti için sertifikalı ekipler tarafından profesyonel bir tarzda hizmet verilmektedir. Özel güvenlik hizmeti adı altında 15 yılı aşkın bir süre içerisinde verilen hizmet ile tüm Türkiye de faaliyetlerine devam etmektedir. Güvenlik ihtiyaçlarınıza en doğru ve güçlü çözümler firma tarafından sunulmaktadır. Detaylı bilgi ve inceleme için www.izmirozelguvenlik.com sitesini ziyaret etmeniz önerilmektedir. Güvenlik kursu fiyatları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
 
Yakın Koruma VIP Hizmetler
Yakın koruma sertifikasına sahip ekipler tarafından VIP koruma hizmeti sunulmaktadır. Bilgi toplama, elektronik hizmetlerden yararlanma ve planlama aşamaları ile firma sizler için detaylı araştırma yaparak sizlere gelecek olan her türlü tehdidi ortadan kaldırmaya yönelik çalışmaktadır. Ekip en zorlu testlere göğüs gererek sertifika almış ve hizmet için firma bünyesindedir.
 
Transit Güvenlik Önlemleri ve Hizmeti
Gemi, liman, yolcu gemisi, özel yat veya gemi, arama ve kurtarma hizmetleri için özel yapılan kursları başarı ile tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan ekipler tarafından özel güvenlik hizmeti sunulmaktadır.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —