Tarih: 11.11.2013 10:42

Özdemir 12 proje ile geliyor!

Facebook Twitter Linked-in

Ölümünün 75. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak konuşmasına başlayan Yasemin Özdemir kısaca kendisini tanıttı. Gebze’ye hizmet etmek ve yeni bir vizyon kazandırmak için aday adayı olduğunu ifade eden Özdemir, “Hizmet yolculuğuna çıkan diğer aday adayları arkadaşlarına başarılar diliyorum. Allah yolumuzu açık etsin. AK Parti’den belediye başkan adayı olmak demek, seçimi almak demektir. Başkan adayı olduğumda seçimi büyük  bir çoğunlukla alacağıma tüm kalbimle inanıyorum.” dedi.

 

12 adet projem var

 

Aday olması durumunda Gebze’ye yapacağı projelerden de söz eden Yasemin Özdemir, hem cinsleri ve gençleri  de ilgilendiren 11-12 adet projesi olduğunu, görev verilmesi durumunda bunların yarısını hayata geçirmek için var gücüyle çalışacağını söyledi. Gebze’nin sorunlarını birlikte çözüm getireceklerini ifade eden Özdemir, sosyal ve kültürel projelerinin de olduğunu belirterek, “ Projelerimle ilgili bir kitapçık hazırladım. Kültür projelerimiz var. Yola çıkarken reklam olsun diye çıkmadım. Koltuk sevdam yok. Gebze’ye  yeni bir vizyon kazandırmak ve Türkiye’ye tanıtmak için bu yola çıktım.” diye konuştu.

 

106 yıl sonra ilk kadın başkan aday adayıyım

 

106 yıl aradan sonra Gebze’nin ilk kadın belediye başkan adayı olduğunu ifade eden AK Parti Gebze Belediye Baykan Aday Adayı Yasemin Özdemir,” Aday adayı olduktan sonra çok olumlu tepkiler aldım. ‘Niye  bu zamana kadar çıkmadınız ‘diye soranlar oldu. Gebze’nin kabuğunu kırdığını ve kadın belediye başkanına hazır olduğuna inanıyorum. Kendimi  şanslı ve bu göreve hazır hissediyorum.” dedi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —