Tarih: 28.04.2020 15:53

Ortak Satın Alma

Facebook Twitter Linked-in

 

2006 yılı itibari ile hizmet sektöründe yerini almış ve ihtiyaçlara yönelik olarak çalışmalarını sürdürmüştür. Bazı kurum ve kuruluşların personel yemeği ihtiyaçlarına karşılık vermektedir. Bunun dışında bireylerin özel organizasyonlarında birbirinden farklı alternatifleriyle, kaliteli yemekleriyle destek oluyor.

Yemek Hizmeti

Yemek hizmeti konusunda günlük Türkiye çapında 12.000 kişilik yemek firması kapasitesi ile her geçen gün büyümektedir. Birçok firma ile bir araya gelerek sunduğu hizmetleri ile her alana yetişmektedir. Personel yemeği dışında 2010 yılı itibariyle akaryakıt, iletişim hizmetleri, içme suyu, kurye ve toptan gıda firmalarını anlaşmaya dahil ederek, müşterilere sınırsız satın alma imkânı sunmuştur.

Hizmetler

Firma crc kurumsal anlamda 71 il sınırlarında yaklaşık 500 firma ile hizmetini sürdürüyor. Hizmet alanları oldukça geniş olup; personel yemek hizmeti, paket hizmeti, etkinlik, organizasyon, akaryakıt, içme suyu, toptan gıda, catering firması ile ortak çalışma halindedir. Hizmet alanını ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda geliştirmeye, ortak çalışma arkadaşlarıyla büyümeye devam ediyor.

Ortak Satın Alma Yararları

Ortak satın alma projesi kapsamında satış yapan üye firmalar, satın alma yapan küçük, orta ve büyük işletmelere destek olmaktadır. Ortak satın alma bilincinin gerçekleşmesi ile rekabet piyasasında küçük balık büyük balığı yemeyecek.

Her firma eşit şartlarda uygun fiyatlara alımlarını gerçekleştirecek. Bilindiği üzere bir firmanın küçük ya da büyük ölçekli olsun, karlılığı için satın alma birimi çok önemli bir yer tutar. Bu anlamda alımlarınızı yaparken doğru firmalarla çalışmanız sayesinde alım yaparken kazanırsınız.

Firmaların personel kapasitesine göre yemek ücretlerini kaliteli ve uygun seviyede tutmaları maliyeti düşürmektedir. Piyasada bulunan uygun yemek firmaları ise kalitesiz malzeme sebebi ile ciddi sıkıntılara yol açar.

Etkinlik ve Organizasyon

Özel organizasyonlarınızda talep ettiğiniz catering hizmeti için firma tarafından yılların deneyimi ve tecrübesi ile kaliteli bir hizmet almanız mümkün. Tüm firmalar adil rekabet ortamında çalışacaklar.

Personel sağlığı ve firma bütçesini bir arada makul seviyede tutmanızın yolu firma tarafından sağlanan en kaliteli firmaların ürünlerini kullanmaktır. Yapılan anlaşmalar firma denetiminde olacağı için anlaşma dışı fiyatlandırmalar, yemek kalitesinin düşmesi gibi durumlarla karşılaşmazsınız.

Özellikle organizasyonlarda davetlilerin sağlığı adına kalitesine güvendiğiniz firmalarla anlaşma yapmanız oldukça önemli.

Toptan gıda ve içme suyu ise birçok etkinlik için vazgeçilmez satın alma ürünleridir. Bu konuda büyük firmalar alımlarında kar ederken, küçük firmalar daha yüksek fiyata alım yapmak zorunda kalıyor. Bu da aynı sektördeki firmaların farklı fiyatlandırma yapmasına ve iş kaybına yol açıyor.

Eşit şartlarda iş ortamı sağlamak ve tek bir platformda buluşmak adına yapılan bu ortak satın alma çalışması hem üye firmalar hem de satın alan firmalar için oldukça makul bir sistemdir.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —