Tarih: 13.12.2013 12:32

Örnek işyeri projesi devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde temizlik, hijyen, görsel, estetik gibi konularında kurallara uygun olan işyerlerine verilen Örnek İşyeri ile teşekkür belgesi son olarak Bekirpaşa Üçyol mevkiinde hizmet veren Saroğlu Fırın Unlu Mamuller, Özoğlu Pastanesi, Mahmut Usta Tatlıcısı, Gülpınar Kasabı, Neşe Ciğercisi, Damak Tadım Kahvaltı Dünyası, İmtel Erkek 3 Kuaförü ve Altınoluk Pastanesi’ne verildi. 

 

Belge dağıtım törenlerine bizzat katılarak işletmeleri tebrik eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Biz esnafımıza büyük önem veriyor, esnafımızın yanında oluyoruz. Belediye Başkanlığı görevim boyunca esnafımızı rahatlatmak, sorunlarını çözmek, imkanlarını arttırmak için önemli adımlar attık. Gerek fiziksel koşulları iyileştirerek, gerek yanlarında olarak esnaf kardeşlerimin yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. İzmit Belediyesi esnaf dostu belediye olmayı başardı” dedi.

 

İzmit Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürü Erdoğan Alkan'ın da hazır bulunduğu belge teslimlerinde konuşan işletme sahipleri uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler. Yenilenen Üçyol Meydanı’ndan da çok memnun olduklarını dile getiren işletmeciler ve çalışanları Başkan Doğan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —