Tarih: 14.03.2012 09:50

Onur Hamzaoğlu’na destek!

Facebook Twitter Linked-in

 

Onur’umuza Sahip Çıkıyoruz Hareketi üyeleri dün Belediye İşhanı önünde basın açıklaması yaparak, Kocaeli Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na açtığı hakaret davasının yarın saat 11.00’de yapılacak 5. duruşmasına katılmaya davet etti.

 

Grup adına açıklama yapan Bedriye Yıldızeli, Karaosmanoğlu’nu gerekli tedbirleri almak yerine, Hamzaoğlu’nu halkı galeyana getirmekle suçladığı için, Kocaeli Üniversitesi’ni ise öğretim üyesi hakkında soruşturmaya izin verdiği için eleştirdi.

 

Hamzaoğlu’nun halkı bilgilendirdiği için 2 ile 4 yıl arasında hapis istemiyle yargılandığını hatırlatan Yıldızeli, Karaosmanoğlu’nun elinde karşıt bilimsel bir delil olmadan Hamzaoğlu’nu şarlatanlıkla suçlamasına tepki gösterdi. Çeşitli sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği açıklamada, bu duruşma sonrası yarın saat 13.30’da KYÖD Lokali’nde yapılacak  “TTB  Dilovası Raporu’nun Kocaeli  Halkı  İle  Paylaşılması” konulu foruma da herkes davet edildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —