Tarih: 09.01.2012 13:50

Önder Kılınçaslan yeniden başkan

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi, 3’üncü olağan genel kurulunu önceki gün gerçekleştirdi. Eskihisar’daki dernek merkezinde yapılan genel kurulda mevcut başkan Önder Kılınçaslan tek liste olarak girdiği seçimlerde, üyelerinin desteğiyle yeniden başkan oldu.

Dernek üyelerinin çok büyük ilgi gösterdiği genel kurulun divan başkanlığını Taner Uran yürütürken, genel kurul Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ülkemiz için yaşamını yitiren şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

 

3 YILLIK ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

Genel kuruldaki konuşmasına, üyelerin büyük bir sevgi gösterisi ve alkışlarıyla başlayan başkan Önder Kılınçaslan, 3 yıllık dönemde yapılan çalışmaları anlattı. Konuşması sık sık üyelerin alkış ve tezahüratları ile kesilen Kılınçaslan, derneği daha iyi yerlere getirmek için daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Kılınçaslan’ın konuşmasının ardından faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları okunarak onaylandı. Bütçenin de görüşülüp karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi.

 

 

TEK LİSTE İLE YENİDEN BAŞKAN!

 

 

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Önder Kılınçaslan, yeniden başkan seçildi. Genel kurulun ardından ise yeni yönetim kurulu ve Ankara’dan gelen heyet hep beraber yemek yediler. Önder Kılınçaslan’ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Adem Aydın, Rüstem Ataş, A.Sevim Yılhan ve Musa Karadağ’dan oluştu. Yedek üyeler Hüsmen Atik, Rahmi Yıldız, Hikmet Ergül, Aykut Kepez ve Fayıka Kaya. Denetleme Kurulu İzzeddin Cezlan, Nail Taş ve Ahmet Öztürk. Disiplin Kurulu Hüseyin Yaprak, Kemal Korkmaz ve Gülçin Güneş.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —