Tarih: 13.08.2022 17:26

Ömer Öztürk Öğrenci Yurdu Yeni Eğitim Yılına Hazır

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Zeytinburnu’nda Fatih Gençlik Vakfının bünyesinde Milli Türk Talebe Birliğinin çizgisiyle 51 yıllık köklü geçmişi, modern tesisi ve sağladığı imkanlar ile öğrencileri eğitim, sosyal faaliyetler ve kültürel etkinlikler ile birlikte hayata en iyi şekilde donanımlı olarak hazırlamayı amaç edinmektedir.

 

İstanbul’un en merkezi konuma sahip öğrenci yurtları arasında bulunan Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu, Marmaray’a yürüme mesafesi ve toplu taşıma olanakları ile İstanbul’un birçok eğitim kurumuna tek araç ile ulaşım sağlaması nedeni ile İstanbul erkek öğrenci yurtları arasında en çok tercih edilen yurtlar arasında yer almaktadır.

 

Üniversite eğitim hayatı boyunca sizlere eşlik edecek bir seçim olan Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu, sağladığı imkanlar ve sosyal ortamı ile sizin eğitim hayatınızı etkileyecek en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Öğrencilerin rahatını ve konforuyla disiplinini ön planda tutan Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu, bünyesinde barındırdığı profesyonel kadrosu 51 yıllık deneyimi 1, 2, 3, 4 ve 6 kişilik odaları, günlük taze ev yemekleri, kolay ulaşımı, hızlı internet, modern etüt ve konferans salonları ile ünlü düşünür ve yazarlarla gerçekleştirdiği aktiviteleri ile erkek öğrenci yurdu arayan öğrenciler için geleceklerini hazırlamakta iyi bir alternatif oluşturmaktadır.

 

Eğitim hayatı boyunca öğrencilerin barınma, ısınma ve yemek ihtiyaçlarını giderebilmek için iki alternatifleri bulunmaktır. Birinci alternatif öğrenci evi tutmak ikinci alternatif ise İstanbul özel yurtlar. Özel yurtlarda yemek ve temizlik olanakları daha geniş olmakla birlikte eğitim gören öğrenciler daha verimli bir eğitim hayatı sürmektedir. İstanbul özel yurtlar arasında burs imkanları ile öğrencilerin eğitim hayatları boyunca rahat bir eğitim almalarını sağlamayı hedefleyen Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Öğrenci Yurdu öğrencilerin öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Günlük taze ev yemekleri, modern tesisi, sunduğu kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetler etüt olanakları, söyleşi ve seminerler ile öğrencilerin kaliteli bir eğitim hayatı sürmesini hedefleyen Fatih Gençlik Vakfı Ömer Öztürk Erkek Öğrenci Yurdu öğrencilerin hizmetindedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —