Tarih: 30.03.2017 11:09

Öldürülen doktorun azmettiricisi, görevden alınan hemşire çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray'da sağlık ocağındaki görevli doktoru beylik tabancasıyla vurarak öldürdükten sonra kaçan ve yakalanacağını anlayınca silahıyla başına ateş ederek intihar eden emekli polisin eşi azmettiricilik suçundan jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadının, aynı sağlık ocağında hemşirelik yaptığı ancak, dolandırıcılık suçundan görevden alındığı ortaya çıktı.

EMEKLİ POLİS DOKTORU VURARAK ÖLDÜRMÜŞTÜ

Olay, dün öğle saatlerinde Aksaray'ın Eskil ilçesine bağlı Bozcamahmut köyünde bulunan 112 Acil Yardım ve Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Emekli polismemuru 52 yaşındaki Necmi Sarı'nın eşi, hemşire olarak aile sağlığı merkezinde görevliyken görevden alındı. Necmi Sarı, aile sağlığı merkezine gelerek burada görevli doktor Hüseyin Ağır ile tartışmaya başladı, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu emekli polis memuru beylik tabancasını çıkararak doktoru vurarak öldürdü.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Olayın ardından otomobiliyle kaçan emekli polis memurunu Aksaray İl JandarmaKomutanlığı ekipleri sıkı takibe alıp kısa sürede kaçtığı istikameti, en son nereden geçtiğini tespit etti ve aracın peşine düşerek kovalamaca yaşandı. Kovalamacada jandarma ekiplerinin yolunu kesmesi üzerine emekli polis memuru beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti ve olay yerinde hayatını kaybetti.

EŞİ AZMETTİRME SUÇUNDAN GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, Aksaray İl JandarmaKomutanlığı ekipleri, bir süre önce sağlık ocağındaki hemşirelik görevine son verilen Necmi Sarı'nın eşi Şener Sarı'yı azmettiricilik suçundan Kırıkkale iline yaptığı operasyonla gözaltına aldı.

İddiaya göre, Şener Sarı'nın dolandırıcılık suçundan görevinden alındığı, bu nedenle de eşini azmettirdiği gerekçesi ile gözaltına alındığı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —