Tarih: 06.02.2018 02:24

Öldü denilen yaşlı adam, kendi mezarını ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Aylar önce ameliyat olan ve ameliyat sonrası "öldü" sanılan Alaattin Akbulut, kendisi için mahalle mezarlığında kazılan mezarı ziyaret etti. Mahalleli bu olay karşısında şaşkına döndü.

Oltu'nun Çengelli Mahallesi halkından 87 yaşındaki Alaattin Akbulut kendisi için kazılan mezarı görünce üzüldüğünü belirtti.

87 YAŞINDA AMELİYATTAN SAĞ ÇIKMAZ DENİLDİ

Yaklaşık altı ay önce Erzurum'da bağırsak ameliyatı olan 87 yaşındaki Akbulut'un oğlu babasının o yaşta ve bu kadar zorlu bir ameliyattan sağ çıkamayacağı düşüncesiyle hemen mahalle muhtarını aradı.

OĞLU MEZAR HAZIRLATTI

Mahalle muhtarına babasının "öldüğü" gerekçesiyle hemen mahalle mezarlığında bir mezar hazırlanmasını söyledi.

TEDAVİ OLUP MAHALLEYE DÖNDÜ

Mahalle muhtarı da mahalledeki gençlere hemen bir mezar kazdırdı. Ancak ameliyat sonrası yaşama tutunan Alaattin Akbulut, bir süre daha hastanede tedavi gördükten sonra mahalleye döndü.Bu arada Akbulut için kazılan mezarda öylece kaldı.

YAŞLI ADAM, MEZARINI GÖRÜNCE ÜZÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde aynı mahallede yaşayan ve aynı zamanda kendisinin askerlik arkadaşı da olan bir kişinin vefatı üzerine mahalle mezarlığına giden Alaattin Akbulut, kendisi için kazılan mezarı gördü.

Kendisi için kazılan mezarın başında bir süre öylece kalakalan Akbulut, ne hissettiği üzerine sorulan soruya üzüldüğünü söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —