Tarih: 07.03.2013 13:08

Olcay Kılavuz’dan Kocaeli ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretinde İl başkanı İbrahim ÖZCAN, ilçe ocak başkanları ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu bir sohbet gerçekleştirdi. Teşkilat birimlerine hitap eden Kılavuz “Vatanımız bölünmenin eşiğine gelmiştir. Ülkemizi yönettiğini iddia edenler Türklüğü cezalandırmaya çalışmaktadırlar. Ülkü Ocaklarının göz bebekleri Üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarıdır.

 

Bu çağlarda ocaklarda bulunan gençler milletimizin geleceği, Türklüğün sigortasıdır. Ancak bu çağlardaki kardeşlerimizin öncelikli görevi okullarında başarılı olmaktır. Özellikle üniversitelerde dış mihrakların oyunlarına uyan sapkın düşünceliler karşınıza çıktığında vereceğiniz en güzel cevap onları kaale bile almamaktır. Pek çok okulda arkadaşlarımızın öğrenim hayatları engellenmeye çalışılmaktadır. Ancak sizler öğrenimlerinizi bir an önce tamamlayarak memleketimiz için önemli görevlere talip olmalısınız. Milletimiz ancak bu şekilde feraha ulaşacaktır.” Dedi. Olcay Kılavuz ayrıca kendisini dinleyenlere “ülkücülük sadece söylemle olmaz, yaşantılarına Türk – İslam ülküsünü aksettirerek parmakla gösterilenler olmalıdır. Zira yarın huzuru mahşerde Ruhi KILIÇKIRANLAR, Cengiz BAKTİMURLAR biz bu dava uğruna can verdik, idam sehpalarına Allah rızası için güle oynaya çıktık peki siz bizim arkamızdan ne yaptınız dediklerinde vereceğimiz cevap ne olacaktır?” diye sorduktan sonra “bu akşamdan tezi yok ülkücülüğün gereklerini yaşmak konusunda bana söz veriyor musunuz?” diye ekledi ve iki sefer kalabalığın hep bir ağızdan verdiği “söz” cevabını aldı. Sohbetin devamında Üniversite başkanı Cemal MAMADOV’dan Kocaeli Üniversitesinde öğrenimini sürdüren ülkücüler hakkında bilgiler aldı. Teşkilat içi eğitim seminerlerinin düzenini detaylıca soran KILAVUZ, Asena teşkilatları hakkında da Sema KEÇECİ hanımdan bilgi aldı.

 

Genel başkan ayrıca ortaöğretim teşkilatları hakkında da birim Başkanı Emre ERGAN’la görüştü. Emre Başkan’a hitaben “Ortaöğretim dönemi karakterin oturduğu yaşlara denk gelmektedir. Bu teşkilatlarında yer alan arkadaşlarımızın yarın ahirette bizimle neden ilgilenmediniz, İslam ahlakını neden anlatmadınız niye önce senin karşına dikilecektir. Bu yüzden en önemli sorumluluk senin boynundadır.” Diye nasihat etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —