Tarih: 11.02.2013 13:53

Okur ve Karabacak muhtarlarla buluştu

Facebook Twitter Linked-in

İlk önce sabah kahvaltısında Darıcalı muhtarlarla bir araya gelen Okur ve beraberindekiler daha sonra değişik mahallelerde hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundular.

 

DARICA CAZİBE MERKEZİ OLUYOR

Muhtarlarla yapılan kahvaltının ardından Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı kısa selamlama konuşmasında gerek hükümetin ve gerekse Darıca Belediyesi'nin yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde her alanda vatandaşa önemli hizmetlerin yapıldığına dikkat çekerek birlik ve beraberlik içinde çalışmaların sürdüğüne vurgu yaptı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında göreve geldikleri günden itibaren yerelde kalkınmayı hedeflediklerini ifade ederek "geldiğimiz noktada önemli sorunların tamamına yakını çözülmüş, altyapısı, üstyapısı, doğalgazın tamamına yakını bitirilmiş, eğitim sağlık ve ulaşımda köklü çözümler sayesinde örnek bir yaşam alanı haline gelmiş bir Darıca'yı görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Yapımı devam eden Darıca Kültür Merkezi ve benzeri projelerin tamamlanmasıyla ilçemiz bölgenin cazibe merkezi haline gelecektir. Gerek bölge milletvekillerimiz ve gerekse büyükşehir belediyemizin destek ve katkıları çalışmalarımızda bizlere güç veriyor. Siz değerli muhtarlarımıza da yaptığımız çalışmalarda verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum." diyerek konuşmasını tamamladı.

 

AK PARTİ ÜLKENİN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRDİ

Son olarak söz alan Kocaeli Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Okur ise "hepimiz Darıca için çalışıyoruz. Gerek hükümetimiz ve gerek se belediyelerimiz son dönemde önemli çalışmalara imza attı. 2008 yılından önce Darıca'yı nasıl ilçe yaparız gibi planlar yaparken, geldiğimiz noktada Darıca'ya üniversiteyi nasıl getiririz, Bağlarbaşı Mahallesi'ne hızlı tren istasyonunu nasıl kurdurabiliriz, askerialandaki 900 dönümlük alanda hangi büyük projeler i hayata geçiririz, Farabi Devlet Hastanesi'ni araştırma hastanesine çevirebilir miyiz gibi ilçemiz adına hayati önem taşıyan vizyon projeleri konuşmaktayız. İnsanın olduğu yerde ihtiyaçlar bitmez, bizler projeleri hayata geçirdikçe yeni ihtiyaçlar doğacaktır. Önemli olan herkesin insanca yaşayabildiği, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle gençlerimizin hayata daha iyi hazırlandığı kentler ortaya çıkarmak. Koalisyon  hükümetlerindeki başıbozukluğun aksine yerelde ve genelde birlik ve beraberlik içinde önemli projelerin hayata geçtiği bir dönem yaşıyoruz. Partimiz her alanda önemli yatırımlarla ülkemizin adeta

makus talihini değiştirdi. Sizlerde mahallelerdeki vatandaşlarımızla bizler arasında bir köprü vazifesi görerek çözüm noktasında destek oldunuz. Hepinize bu bağlamda teşekkür ediyorum." Diyerek konuşmasını tamamlarken konuşmaların ardından muhtarlar söz alarak istek ve taleplerini ilettiler. Okur, Karabacak ve beraberindekiler muhtarlarla yapılan toplantının ardından ilçede değişik mahallelerdeki hasta vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken, yakınlarını kaybeden aileleri de ziyaret ederek taziyelerini bildirdiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —