Tarih: 19.07.2012 13:24

Okur: "Ramazan ayı dayanışma ayıdır"

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur bugün başlayacak olan mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

 

"Toplum hayatında huzur, sosyal yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket ayı olan ‘‘Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem’den kurtuluştur’’ diye müjdelenen bir “Ramazan ayına” daha hep birlikte kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı, Türk Milleti'nin derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı günler olmuştur. Ramazan ayının dini, sosyal ve kültürel hayatta önemli bir yeri vardır.

 

Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği sergileyen milletimizin, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek ayın feyiz ve bereketinden istifade edeceklerine olan inancım tamdır.

 

Manevi açıdan da tutacağınız oruçlarımız vesilesi ile hepimiz için bir arınma ve kemale erme fırsatları sunan bu kutsal aya, içinde bin geceden daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran onbir ayın sultanına hoş geldin diyorum.

 

Onbir ayın sultanı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını diliyor, değerli hemşehrilerim, milletimiz, ülkemiz, ve Tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —